Ελλάδα

Δολοφονία παιδοψυχιάτρου: Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είχε τηλεφωνήσει στον Σώρρα

Ακούστε το άρθρο

Στο κάδρο της δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία, βάζουν τον Αρτέμη Σώρρα τα αποτελέσματα της άρσης του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών.

Όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η Real News, αμέσως μετά το έγκλημα, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου και πρώην σύντροφός της – όπως υποστηρίζει ο ίδιος-, τηλεφώνησε στον Σώρρα και συνομίλησαν περίπου πεντέμιση λεπτά. Το στοιχείο αυτό προκύπτει από το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. προς τον εισαγγελέα, με βάση την ανάλυση των δεδομένων από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Εκτός αυτών, ερωτήματα προκαλεί στις Αρχές και το πώς γνώριζε ο ιδρυτής της «Ελλήνων Συνέλευσις», το ακριβές χρονικό διάστημα της δολοφονίας της 45χρονης, όπως φάνηκε από σχετική ανάρτηση που είχε κάνει στο Facebook.

Σε ανάρτηση του στο κοινωνικό δίκτυο, είχε γράψει:

Ο Μπαλαντίνας διώκεται από τις Αρχές για τη δολοφονία της Θωμαής από τη Λαμία διότι έχουν σχέση. Την ημέρα της δολοφονίας της ο Μπαλαντίνας ήταν μαζί της. Μάλιστα, ενώ η αστυνομία δηλώνει τον θάνατό της στις 1:30-2:30, ο Μπαλαντίνας από το κινητό της δολοφονημένης παίρνει τρεις ή και παραπάνω, φίλους του τηλέφωνο. Αυτό τον κάνει νούμερο ένα ύποπτο για τον δολοφόνο της κοπέλας.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τα έργα του Αρτέμη Σώρρα και ήδη έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη για υποκίνηση μίσους με ρατσιστικό λόγο, ενώ μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του έχει καταθέσει και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος.

Πηγή: cnn.gr

Όλη η επικαιρότητα