Ελλάδα

Δολοφονία τουρίστα στη Ζάκυνθο: «Λυπάμαι για τον νεκρό αλλά ο γιος μου είναι αθώος»

Ακούστε το άρθρο

«Ο γιος μου είναι αθώος. Βρίσκεται άδικα στη φυλακή», τονίζει ο πατέρας του 34χρονου μπάρμαν ο οποίος κατηγορείται μαζί με άλλα 9 άτομα για τον άγριο ξυλόδαρμό και το θάνατο του Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά Ζακύνθου.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, λυπάμαι για το νεκρό και για την οικογένειά του και θέλω να μάθουν όλοι ότι ο γιος μου είναι άψογος, ποτέ δεν έχει ενοχλήσει τη δικαιοσύνη»,

λέει ο πατέρας του 34χρονου μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star.«Όλοι μας περνάμε μια δύσκολη στιγμή, πρωτόγνωρη και είμαι σίγουρος ότι θα είναι η τελευταία. Δεν έχουμε δημιουργήσει ποτέ σαν οικογένεια προβλήματα, θα το αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει» συμπληρώνει και εξηγεί: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να ρωτήσω το παιδί μου τι έγινε. Από τη στιγμή που μου είπε ότι δεν έκανε κάτι ήμουν σίγουρος ότι δεν έχει εμπλοκή και του έχω εμπιστοσύνη γιατί ξέρω τι παιδί είναι».

AMERIKANOS

Μία selfie φωτογραφία που έβγαλε ο Τεξανός τουρίστας με μπαργούμαν από τη Σερβία φαίνεται ότι ήταν η αφορμή που οδήγησε στον ξυλοδαρμό του μέχρι θανάτου, έξω από μπαρ της Ζακύνθου.

Εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού έχουν καταγράψει καρέ καρέ τον ξυλοδαρμό του νεαρού, όμως οι οκτώ συλληφθέντες αρνούνται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση. Υποστηρίζουν ότι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και αρνούνται την κατηγορία ότι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 22χρονο επειδή έβγαλε selfie με την μπαργούμαν από την πατρίδα τους.

Πηγή: CNN

Όλη η επικαιρότητα