Lifestyle Smile Ελλάδα

Δόμνα Μιχαηλίδου υπέρ Έφης Αχτσιόγλου: «Έχω πιο χοντρά μπράτσα και δεν επηρεάζει κανέναν»

Η πρώην υπουργός Εργασίας δέχθηκε χλευαστικά σχόλια για την εμφάνισή της από χρήστες του Διαδικτύου - Η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης πήρε θέση με μια ανάρτηση στο Instagram
Ακούστε το άρθρο

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις των πολιτικών για την σεξιστική επίθεση που δέχτηκε η πρώην υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου μετά τη χθεσινή της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου χρήστες χλεύασαν την εμφάνισή της.

Μεταξύ αυτών που υπερασπίστηκαν την Έφη Αχτσιόγλου δημόσια βρέθηκε η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία προχώρησε σε ανάρτηση στο Instagram, την οποία συνοδεύει με φωτογραφία της με τη βουλευτή και τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτησή της έγραψε: «Έχω πιο χοντρά μπράτσα από την Έφη Αχτσιόγλου; Έχω. Επηρεάζει κανέναν; ΚΑΝΕΝΑΝ. Τα χέρια, τα πόδια, το σώμα όλων μας δεν είναι προς συζήτηση. Το σεξιστικό bullying είναι κατάλοιπο εποχών που θα έπρεπε να έχουμε αφήσει πίσω. Πολύ πίσω».

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ, σε δική της παρέμβαση την Τετάρτη, είπε σχετικά με τα σεξιστικά σχόλια σε βάρος της: «Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη, νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει».

Όλη η επικαιρότητα