WEB tv Ελλάδα

Δώρα Ζέμπερη: «Δεν την σκότωσα εγώ» επιμένει μέσα από τις φυλακές ο Σοροπίδης (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ο Μανώλης Σοροπίδης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 μέσα από τις φυλακές Δομοκού όπου κρατείται και επανέλαβε ότι δεν είναι αυτός ο δολοφόνος.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε “εκείνη την ημέρα που είχα πάει στο νεκροταφείο δεν ήμουνα πιωμένος. Είχα πιει λίγη ηρωίνη και αυτό δεν ήταν τίποτα. Εγώ με την κοπέλα ήρθα σε αντιπαράθεση όταν δε την είδα και πήρα την τσάντα και με έριξε προς τα πίσω.

Και από εκεί και πέρα παλέψαμε. ‘Ηταν δυνατή η κοπέλα, εγώ είχα το χέρι στο γύψο, δεν μπορούσα να κρατήσω το μαχαίρι να την φοβερίσω, δεν ήθελα να της κάνω κακό, όπως και της είπα κιόλας και μου γύρισε το χέρι ανάποδα και την τραυμάτισα μόνο λίγο στο χέρι, στο δεξιό της στήθος και στο πρόσωπο λίγο. Στη δεξιά της μεριά”.

Στη συνέχεια, μεταξύ άλλων δήλωσε πως επιθυμεί η έρευνα να συνεχιστεί και να κάτσουν στο σκαμνί αυτοί που την σκότωσαν αυτήν την κοπέλα που δεν τους έφταιγε σε τίποτα. Γιατί σε διαφορετικές συνθήκες αυτή η κοπέλα θα ήταν κόρη μου…Την παρακολουθούσαν την κοπέλα. Αυτά μου τα είχε πει ο ίδιος ο Κ στο πρώτο ραντεβού”.

Πλέον η οικογένεια μετά και την επίσημη απάντηση των ιατροδικαστών ότι υπάρχει και δεύτερο γενετικό υλικό που ανήκει σε άγνωστο άνδρα, κατέθεσε αίτημα στον ανακριτή ώστε να αναλάβει την έρευνα ιδιωτικός γενετιστής.

Την ίδια ώρα η οικογένεια της Δώρας ζητά να μην μείνει κανένα αναπάντητο ερώτημα ενώ ο αδελφός της διατύπωσε για μια ακόμη φορά την επιθυμία της οικογένειας να γίνει δεκτό το αίτημα της για αναπαράσταση του εγκλήματος.

Πηγή: enikos

Όλη η επικαιρότητα