Categories: Ηλεία

Δωρεά εξοπλισμού από την ALPHA BANK στο Π.Κ Κρεστένων

Share

Δωρεά εξοπλισμού από την ALPHA BANK στο Π.Κ Κρεστένων

Σημαντική δωρεά στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων έγινε πριν από λίγες μέρες από την ALPHA BANK. Πρόκειται για ηλεκτρονικό εξοπλισμό και έπιπλα τα αποτελούν σημαντικό παράγοντα για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας και του προσωπικού αυτής.

Η μεταφορά της δωρεάς ολοκληρώθηκε χάρη στην αμέριστη βοήθεια της Πυροσβεστικής Ακαδημίας η οποία διέθεσε φορτηγό όχημα ώστε να φορτωθεί ο εξοπλισμός και να παραδοθεί στο κλιμάκιο με ασφάλεια.

Σε αυτό κύριο λόγο είχε η άψογη συνεργασία του Προϊστάμενου του Π.Κ Ανθυποπυραγού Κώστα Δρακόπουλου με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδος Αρχιπύραρχο Χριστόφορο Μπόκα και το Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγο Σπύρο Πέτρου.

Σε δήλωση του ο Προϊστάμενος του Π.Κ Κρεστένων αναφέρει:

‘’Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πυρονόμο και στέλεχος του Κλιμακίου μας Θεόδωρο Νεοφώτιστο για τις ενέργειες από την αρχή μέχρι τέλους και την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης δωρεάς του εξοπλισμού στο κλιμάκιό μας που τόσο είχαμε ανάγκη. Τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδος για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα συνδρομής μεταφορικού μέσου μέσω της υπηρεσίας του Π.Σ.

Επίσης ευχαριστώ θερμά τον Υποστράτηγο κ.Πέτρου για την παραχώρηση υπηρεσιακού οχήματος ώστε να ολοκληρωθεί ορθά και με ασφάλεια η φόρτωση και μεταφορά του εξοπλισμού στο κτήριο μας καθώς και τον υπεύθυνο του Γραφείου Κίνησης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Πυρονόμο Παναγιώτη Βασιλείου, όπως επίσης και τους οδηγούς κατά τη φόρτωση και μεταφορά.

Ακόμα οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τα στελέχη της διευθύνσεως περιουσίας και ασφάλειας της ALPHA BANK με τα οποία είχαμε άψογη συνεργασία κατά τη διαδικασία παραχώρησης της δωρεάς και τέλος τον Πυροσβέστη του κλιμακίου μας Θάνο Χουλιάρα για την πολύτιμη βοήθεια κατά την φόρτωση του εξοπλισμού και τη μεταφορά στην έδρα μας.

Τέλος, για την αμέριστη βοήθεια σε ότι χρειαζόμαστε τον εξαιρετικό συνάδελφο και κυρίως Άνθρωπο, Πύραρχο Γιώργο Κωνσταντακόπουλο, ΔΙΠΥΝ Ηλείας.