Ηλεία

Δωρεά οικοπέδου στο Δήμο Ζαχάρως

Μια πράξη ενδιαφέροντος και αγάπης για τον τόπο είναι η δωρεά οικοπέδου ιδιοκτησίας της οικογένειας Αναστασίου Πολυχρονοπούλου
Ακούστε το άρθρο

Με εμπιστοσύνη περιβάλουν τη νέα δημοτική Αρχή οι πολίτες του δήμου Ζαχάρως και με πράξεις αγάπης συμμετέχουν στην προσπάθεια να αλλάξει η γενικότερη εικόνα της περιοχής προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Μια τέτοια πράξη ενδιαφέροντος και αγάπης για τον τόπο είναι η δωρεά οικοπέδου ιδιοκτησίας της οικογένειας Αναστασίου Πολυχρονοπούλου που παραχωρήθηκε για την ανάπλαση του κέντρου της Ζαχάρως. Το οικόπεδο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και έχει εμβαδόν 452,7 τμ.

Στο Δημαρχείο της πόλης ο δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος παρουσία της συμβολαιογράφου κ. Σούλας Σούρσου Αβραμοπούλου, της εκπροσώπου της οικογένειας των δωρητών Παναγιώτας Πολυχρονοπούλου και του προϊσταμένου των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Θωμά Δράκου, υπέγραψε το συμβόλαιο αποδοχής της δωρεάς, προκειμένου να συμπεριληφθεί ο χώρος αυτός στην ανάπλαση του κέντρου της πόλης.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια των δωρητών και δήλωσε ότι με τη συνδρομή των δημοτών προχωρά στην δημιουργία περισσότερων πλατειών και χώρων πρασίνου οι οποίοι θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής των συμπολιτών του.

Η συγκεκριμένη δωρεά θα ανοίξει το δρόμο και για την ολοκλήρωση της κατασκευής του παράνομου κτίσματος που ευρίσκεται στο χώρο πρασίνου έμπροσθεν του Δημοτικού Σχολείου το οποίο θα ενταχθεί στο σχολικό συγκρότημα για την εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών των μαθητών της πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

«Είμαι πολύ συγκινημένος από την ενέργεια των δωρητών η οποία αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που έχουν οι δημότες προς τη νέα δημοτική Αρχή και την προσπάθεια που όλοι μαζί καταβάλλουμε για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των υποδομών με μοναδικό στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών της ζωής των δημοτών του Δήμου μας», δήλωσε ο κ. Κ. Αλεξανδρόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα