Ηλεία

‘Δώσε αίμα- Πρόσφερε ζωή’ – Έκοψε πίτα ο Σύλλογος Αιμοδοτών “Δίνω Ζωή”

Με την ευχή για το 2018 «Να μάθουν όλοι πόσο απλό και ασφαλές είναι να δίνεις εθελοντικά αίμα», έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος αιμοδοτών και δωρητών κυττάρων αίματος ‘Δίνω Ζωή’ στην Αμαλιάδα.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε στο  στην Αμαλιάδα, παρουσία πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου οι οποίοι έδωσαν το στίγμα τους για τη νέα χρονιά.

Και η ευχή που έδωσαν όλοι για τη νέα χρονιά, το 2018, ήταν: «Να πραγματοποιηθούν όλες οι προσδοκίες μας για τη νέα χρονιά και να καταλάβουμε όλοι ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι ασφαλής και ανώδυνη…».

Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου απόλαυσαν την βραδιά και εκτός από την κοπή της πίτας είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μαζί, μοιράστηκαν ιδέες και έκαναν τα σχέδιά τους για το νέο έτος, έθεσαν τους στόχους και προγραμματίζουν τις νέες τους δράσεις.

Ο στόχος παραμένει σταθερός και είναι να καταλάβουν όλοι ότι το αίμα θα πρέπει να είναι διαθέσιμο σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιος και φυσικά η χώρα μας να έχει αυτάρκεια για να μπορεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες.

«Δώσε Αίμα- Πρόσφερε Ζωή!!!- Είναι στο χέρι σου!!!», είναι ένα από τα συνθήματα του Συλλόγου, που στόχο έχουν να ευαισθητοποιήσουν και να αφυπνίσουν και θα είναι ευτύχημα το 2018 να προστεθούν και άλλα μέλη.

Όλη η επικαιρότητα