ΕΠΣ Ηλείας

Δόξα Ν. Μανωλάδας: «Άκαρπη» και η 2 Γ.Σ.

«Άκαρπη» απέβη  και η δεύτερη προγραμματισμένη Γ.Σ. της  Δόξας Ν. Μανωλάδας το βράδυ της περασμένης Τετάρτης! Καθώς τα  μέλη που έδωσαν το παρών σε αυτή τη  δεύτερη γενική συνέλευση, ήταν λιγότερα από αυτά της πρώτης, με αποτέλεσμα να αναβληθεί για ακόμα μια φορά!

Παρελθόν η κα Πρίφτη!

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση πρώτη από όλους η κα Μαρίνα Πρίφτη από την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ομάδας, ανακοίνωσε την παραίτησή της: «  Ανακοινώνω την παραίτηση μου, γιατί θέλω να είμαι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος. Έδωσα πολύ παραπάνω από όσα θα έδιναν οι περισσότεροι, αγάπησα και πόνεσα την ομάδα και υπάρχει πρόσφατο παράδειγμα που το αποδεικνύει και το γνωρίζουν όλοι. Δεν μετανιώνω για το χρόνο που έδωσα στην ομάδα, και που πολλές φορές τον έκλεβα από τον προσωπικό μου χρόνο ξεκούρασης υπερβάλλοντας εαυτόν, καθώς το αποτέλεσμα όλες τις φορές που ήμουν υπεύθυνη μιλούσε από μόνο του, συγκεντρώνοντας πόρους για την ομάδα και την λειτουργία της μαζεύοντας ευρώ, να βγει  εις πέρας η ομάδα μέχρι το τέλος. Ανοίγω τον δρόμο στην ομάδα να βρει τους ανθρώπους που νομίζει ότι θα βοηθήσουν περισσότερο για να συσταθεί το νέο συμβούλιο καθώς ακούγεται πως ίσως το πρόβλημα να είμαι εγώ…
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κ. Γιώργο Γκολφινόπουλο, πρώην πρόεδρο της ομάδας που με έβαλε σε αυτή και την άψογη συνεργασία μας , τους παίκτες της ομάδας που με “πίστεψαν” , τον κ. Γιώργο Λαγό, που και εκείνος με τη σειρά του με στήριξε, έμεινε στην ομάδα, με εμπιστεύτηκε πως θα τα καταφέρουμε κ πέτυχε μαζί με τα παιδιά μας το απίστευτο, να τερματίσει η ομάδα μας 2η με όλα αυτά τα προβλήματα!!! Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που έδωσε έστω και κάτι από το υστέρημά του ανεξάρτητα από το “ποια” είμαι… Καλή συνέχεια Μαρίνα Πρίφτη».

Όλη η επικαιρότητα