ΕΠΣ Ηλείας

Δόξα Ν. Μανωλάδας – Ολυμπιάδα Γουμέρου 5-0: Με χατ τρικ του αρχηγού της Κώστα Δημητρόπουλου!

Στη Ν. Μανωλάδα, η Δόξα δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί με 5-0 της άτυχης Ολυμπιάδας Γουμέρου.
Ακούστε το άρθρο

Στη Ν. Μανωλάδα, η Δόξα δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί με 5-0 της άτυχης Ολυμπιάδας Γουμέρου, με χατ τρικ του αρχηγού της Κώστα Δημητρόπουλου.

Στο 30΄ με απευθείας κόρνερ σημείωσε το 1-0 και στο 48΄ με απευθείας φάουλ το 2-0. Ο ίδιος στη συνέχεια έκανε το 3-0, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο γκολ μέχρι το 70΄ από τον Βασίλη Παντελή και τον Αντώνη Κουλούρη, για την ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή. Αξίζει να σημειωθεί ότι , η  Ολυμπιάδα Γουμέρου,  παρατάχθηκε στη Ν. Μανωλάδα κόντρα στην Δόξα χωρίς το Χρήστο Γκρίλλα στον πάγκο της , ο οποίος είχε παραιτηθεί αμέσως μετά την εντός έδρας ήττα από το Σκουροχώρι, την περασμένη Τετάρτη, και το έκανε γνωστό αμέσως μετά το ματς , για το καλό της ομάδας, όπως ανέφερε.

«Οι λόγοι είναι προσωπικοί και ελπίζω η Ολυμπιάδα να βρει τον δρόμο της και να μπορέσει να μείνει στην κατηγορία. Ευχαριστώ πολύ τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έκαναν σε δύσκολες συνθήκες και ελπίζω να έκανα μόνο φίλους στο Γούμερο. Καλή συνέχεια», αναφέρει η δήλωσή του! Επιπλέον η Ολυμπιάδα,  παρατάχθηκε με τρεις βασικές απουσίες (Σοφ. Μπίρμπας, Δημ. Γεωργίου και Δρακόπουλος) και με τον πρόεδρο Παναγιώτη Κιτσόπουλο να είναι στον πάγκο, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με προπονητές!.

Δόξα: Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος (60΄Δημόπουλος), Σαπουντζάκης, Κολίτσι, Κωστόπουλος, Παναγόπουλος, Δημητρόπουλος, Κυριαζόπουλος, Κουλούρης (73΄Κατσιμπερνάκης), Παντελής (70΄Φ. Σαλομπεχάι), Β. Σαλομπεχάι.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Κωνσταντόπουλος, Σ.Μπίρμπας, Κολοβάδης, Βουρλούμης, Φωτακόπουλος, Γ. Ροδόπουλος, Καλαντζής, Ν. Ροδόπουλος, Δ.Μπίρμπας, Κ.Θ. Παπανδρέου.

Όλη η επικαιρότητα