ΕΠΣ Ηλείας

Δόξα Ν. Μανολάδας: Πέντε μεταγραφές, ανανεώσεις και έπεται συνέχεια

Ακούστε το άρθρο

Ομάδα σε χρόνο… dt φτιάχνει η Δόξα Ν. Μανολάδας που φαίνεται ότι όχι μόνο θα συμμετάσχει απλά στο πρωτάθλημα αλλά για μια ακόμα σεζόν θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική βάζοντας στόχους πρωταθλητισμού.

Συγκεκριμένα, οι Μαυραετοί ανακοίνωσαν τέσσερις μεταγραφές, ανανεώσεις ενώ οι επόμενες κινήσεις είναι θέμα χρόνου. Πρώτος ανακοινώθηκε ο γκολκίπερ Κώστας Σταθόπουλος, γνώριμος από το πέρασμα του από την γειτονική Προοδευτική, έχοντας παίξει μεταξύ άλλων και σε Καλαμάτα, Πανηλειακό, Αχαϊκή, Εθνικός Σαγεΐκων και Αστέρα Αμαλιάδας.

Η συνέχεια αφορούσε τον έμπειρο μεσοαμυντικό Τάκη Καμαρινό με την μακρόχρονη θητεία στο Χάβαρι και προηγουμένως στον Αστέρα Αμαλιάδας και ακολούθησε η επιστροφή του επιθετικού Βασίλη Καζαντζή ο οποίος αγωνιζόταν στο Γύθειο ενώ έχει ξαναπεράσει από την Ηλεία όντας παίκτης της Δόξας αλλά και της Βάρδας.

Ο χθεσινός μεταγραφικός οίστρος έκλεισε με την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Διαμαντή Παναγόπουλου που την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Ηλειακό και του 20χρονου Γιάννη Κυριαζή από το Χάβαρι.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, συμφώνησαν και παραμένουν οι Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης, Μηλαδόπουλος, Κολτσίδας και Αθανασόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα