ΕΠΣ Ηλείας

Δόξα Ν. Μανωλάδας: Πρεμιέρα και με Ηλ. Παπαδάτο !

Ακούστε το άρθρο

Πρεμιέρα είχαμε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας για την Δόξα Ν. Μανωλάδας στο γήπεδο της , με το παρών στην πρώτη της ομάδας να δίνουν συνολικά 23 παίκτες, ανάμεσα τους και ο Αχαιός Ηλίας Παπαδάτος!

Μάλιστα το Δ.Σ. της Δόξας Νέας Μανωλάδας, το οποίο βέβαια συνέχισε τις σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας ενόψει της νέα σεζόν,  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ηλία Παπαδάτο, 23 ετών, επιθετικό χαφ, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα της Αχαϊκής!

Ο Αχαιός Ηλίας Παπαδάτος είναι το νέο απόκτημα της Δόξας Ν. Μανωλάδας!

“Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο παίκτης ήταν στέλεχος της Αχαϊκής, με την οποία αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια, ερχόμενος πριν από τον Τριταιϊκό. Είναι αριστερό – πόδαρος μέσο – επιθετικός και μέσος που θεωρείται ότι αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για εκείνο τον νευραλγικό χώρο. Πέρυσι με την ομάδα του στην Γ’ Εθνική μέτρησε 12 συμμετοχές σε επίσημα ματς, αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και η χρονιά δεν κύλησε συνολικά όπως ευχόταν.

Η Δόξα πάντως συνεχίζει τις επαφές με κάποιους ακόμα παίκτες, κι από Ηλεία αλλά κι από Αχαΐα, και τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να αποκτηθούν δυο παίκτες ακόμα!

Όλη η επικαιρότητα