ΕΠΣ Ηλείας

Δόξα Ν. Μανωλάδας – Προοδευτική Μανωλάδας 1-0: Το τοπικό ντέρμπι βάφτηκε μελανόλευκο!

Ακούστε το άρθρο

Έστω και με το φτωχό 1-0 η Δόξα έκαμψε την αντίσταση της Προοδευτική το περασμένο Σάββατο στο «Β. Μουρκιώτης» και πήρε τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι της Μανωλάδας, παραμένοντας στο -2 από τον Αίαντα, τον οποίο και θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη αγωνιστική στη Γαστούνη στη μάχη της πρωτιάς. Οι Μαυραετοί απείλησαν πρώτοι στο 25’ και στο 31’ με τους Μπουρλάκη και Γεωργόπουλο αντίστοιχα όμως το 0-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ η ομάδα του Γ. Λαγού έφτασε στο γκολ, όταν μετά από σουτ του Κουλούρη στο δοκάρι, ο Μπουρλάκης στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της πρώην ομάδας του για το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα δυο καλές στιγμές για να διευρύνουν το προβάδισμα τους με τον Γεωργόπουλο ενώ στο 75’ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ιωάννου για φάουλ σε αντίπαλο σε προφανή θέση για γκολ όμως αυτό δε τους κόστισε. Στα αξιοσημείωτα, ότι και οι δυο ομάδες έχουν παράπονα από την διαιτησία, η Δόξα για δυο πέναλτι και μια αποβολή που δεν δόθηκε στον Μπιτούνη και η Προοδευτική για  «εύκολα» φάουλ που θεωρεί ότι σφύριξε ο διαιτητής Τσάκαλης υπέρ των γηπεδούχων.

ΔΟΞΑ: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης (46΄Καλογερόπουλος), Πυρρής, Ιωάννου, Τσιρίκος, Πολίτης, Παπαδάτος (70΄Λιούρης), Γεωργόπουλος (88΄Χαβαριώτης), Μπουρλάκης, Μηλαδόπουλος (46΄Κουλούρης).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Κυριακόπουλος, Πατσούρας (54΄Ορλώφ), Κατσιμητσήρης (66΄Πέρδικας), Μούζος, Μπιτούνης, Ζ. Βαλογιάννης, Λιακόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος (80΄Α. Βαλογιάννης), Παντελής, Νικολετάκης.

Όλη η επικαιρότητα