ΕΠΣ Ηλείας

Δόξα Ν. Μανωλάδας – Προοδευτική 3-0: Την έστειλε στην Α2 ύστερα από 20 σερί χρόνια στην Α1!

Στη δεύτερη κατηγορία της Ηλείας υποβιβάστηκε η Προοδευτική μετά από είκοσι χρόνια.
Ακούστε το άρθρο

Στη δεύτερη κατηγορία της Ηλείας υποβιβάστηκε η Προοδευτική μετά από είκοσι χρόνια. Ηττήθηκε με 3-0 στη Νέα Μανολάδα από τη Δόξα, η οποία παρέταξε τη δεύτερη ενδεκάδα της.

Και έτσι, η Δάφνη ακόμα και να ηττηθεί στο τελευταίο παιχνίδι, κρατάει τη διαφορά στο +5 που απαιτείται και οδηγούμαστε έτσι σε αυτόματο υποβιβασμό των Κυανέρυθρων της Βουπρασίας. Μάλιστα η Προοδευτική στο γήπεδο παρατάχθηκε με δέκα ποδοσφαιριστές.

Ο ενδέκατος, μπήκε να παίξει με τη συμπλήρωση μιας ώρας. Το παιχνίδι παρά ταύτα ήταν αμφίρροπο, με τη Δόξα να ανοίγει το σκορ στο 40΄. Η Προοδευτική προσπάθησε, όμως όλα τελείωσαν με το δεύτερο γκολ από τον Σαρανταυγά, στο 77’. Λίγο μετά ο ίδιος παίκτης (80΄), διαμόρφωσε και το τελικό 3-0.

Δόξα: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης, Πυρρής (66΄Σταθόπουλος), Π.Η. Φωτόπουλος, Σδρόλιας, Σαρανταυγάς, Π.Σ. Φωτόπουλος (66΄Κολίτσι), Λιακόπουλος (75΄Ψώνης), Βασιλόπουλος, Σαπουντζάκης.

Προοδευτική: Παναγόπουλος, Κατσιμητσήρης, Καζαντζής, Κατσιμπερνάκης, Δ.Α,  Πατσούρας, Αγγ. Πατσούρας, Δ.Γ. Πατσούρας, Μ. Σάμαρης, Σαλομπεχάι, Τσούλης,  — (60΄Ν. Σάμαρης).

 

Όλη η επικαιρότητα