Ηλεία

Δόξα Ν. Μανωλάδας: Θρηνεί τον χαμό της Αλεξάνδρας Βενετάκη!

Μια γυναίκα που θα λείψει πολύ από την κοινωνία της Ν. Μανωλάδας, αλλά και από τους Αετούς της Ηλείας, που θρηνούν την απώλειά της.
Ακούστε το άρθρο

Σε ηλικία 49 ετών, έφυγε χθες από τη ζωή, η Αλεξάνδρα Βενετάκη μητέρα πέντε παιδιών, μεταξύ αυτών και του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή της Δόξας Ν. Μανωλάδας, Γιάννη Ανδρέου, χτυπημένη από την επάρατη νόσο, νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση τις τελευταίες μέρες.

Επρόκειτο για μια πολύ δυναμική και δραστήρια γυναίκα, η οποία αποτελούσε την «ψυχή» της Δόξας Νέας Μανωλάδας. Συμμετέχοντας όπως έκανε πρόσφατα στις διοικήσεις της ομάδας, ενώ και όταν δεν ήταν στο Δ.Σ., βοηθούσε πάντα.

Η Αλεξάνδρα Βενετάκη, εκτός από άλλα οργανωτικά καθήκοντα που διεκπεραίωνε, ως ιδιοκτήτης ταβέρνας στη Νέα Μανωλάδα, ήταν ουσιαστικά αυτή η οποία επιμελούνταν τα δείπνα της ομάδας, αλλά και τα υπαίθρια μπάρμπεκιου που διοργάνωναν στο γήπεδο, φροντίζοντας πάντα να είναι όλα στην εντέλεια και να έχει το ποδοσφαιρικό τμήμα της Δόξας την ευτυχία να απολαμβάνει ποιοτικά γεύματα.

Μια γυναίκα που θα λείψει πολύ από την κοινωνία της Ν. Μανωλάδας, αλλά και από τους Αετούς της Ηλείας, που θρηνούν την απώλειά της.

Η εφ.«Πατρίς» και το Patrisnews, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά της, αλλά και στην οικογένεια της Δόξας Ν. Μανωλάδας, και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον ξαφνικό θάνατο της Αλεξάνδρας Βενετάκη εξέδωσε και η ομάδα του Πανηλειακού

«Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια του Πανηλειακού επιθυμούν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της Αλεξάνδρας Βενετάκη, καθώς και στην ομάδα της Δόξας Ν. Μανωλάδας, για τον αδόκητο χαμό της άτυχης γυναίκας. Μιας γυναίκας δυναμικής, δραστήριας, μητέρας πέντε παιδιών, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή, σε ηλικία μόλις 49 ετών, νικημένη από την επάρατη νόσο. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΠΑΟΒ.

Το ΔΣ της ομάδας μας θέλει να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο της Αλεξάνδρας Βενετάκη διοικητικό στέλεχος της Δόξας Νέας Μανωλάδας. Η εκλιπούσα ήταν άτομο αρκετά αγαπητό και μητέρα πέντε παιδιών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει.

Όλη η επικαιρότητα