Δόξα Νέας Μανωλάδας: «Κύριοι της Ε.Π.Ο. θα έπρεπε ήδη να έχετε αναλάβει πρωτοβουλίες για την επόμενη σεζόν!»

Το Δ.Σ. της Δόξας Ν. Μανωλάδας, με αφορμή την πρόωρη ολοκλήρωση της σεζόν, εξέδωσε ανακοίνωση για τις αποφάσεις της Ε.Π.Ο., κάνοντας λόγο για… βαφτίσεις πρωταθλητών και Κυπελλούχων και για μη ύπαρξη προγραμματισμού για τη δύσκολη οικονομικά σεζόν που έρχεται. Παράλληλα, δηλώνει περήφανο για τον προπονητή Γιώργο Λαγό, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της ομάδας.

Η ανακοίνωση των Μαυραετών αναφέρει:

«Η ΕΠΟ μέσω συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, αποφάσισε να διακόψει οριστικά τη διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και της Γ΄ Εθνικής, να επικυρώσει τις βαθμολογίες στην ημερομηνία που διακόπηκαν τα πρωταθλήματα και να βαφτίσει πρωταθλήτριες τις ομάδες που βρίσκονταν μέχρι εκείνη τη στιγμή στις πρώτες θέσεις. Καθώς επίσης και να βαφτίσει Κυπελλούχο, μέσω κλήρωσης.

Η επόμενη μέρα της Γ΄ Εθνικής και των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, προβλέπεται αγωνιώδης, αναμένοντας τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στα μέσα Μαΐου (εδώ γελάνε).

Κύριοι και μόνο ότι έχει αναφερθεί ότι η επόμενη αγωνιστική περίοδος, 2020-21, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, σε ανοιχτά γήπεδα που η συμμετοχή του κόσμου είναι ούτως ή άλλως μικρή ακόμα και στις ομάδες της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, θα έπρεπε ήδη να έχετε αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να διασφαλιστεί η κάλυψη των εξοδολογίων, των υγειονομικών υπηρεσιών, της έκδοσης δελτίων, της κάλυψης διαιτησιών κ.λπ.

Παράγοντες να ξοδεύουν τόσα χρήματα, εθελοντικά, χωρίς έσοδα και χωρίς κανέναν προγραμματισμό εκ μέρους σας, θα είναι δύσκολο να βρείτε, όσο κι αν έχουμε την ανάγκη, την αγάπη και το μεράκι να βοηθήσουμε τον τόπο μας, τα παιδιά μας, τους αθλητές μας και γενικά το ποδόσφαιρο σε αυτές τις ερασιτεχνικές κατηγορίες που βγάζουν υγεία και θα πρέπει να είναι το σκαλοπάτι για το αύριο αυτών που έχουν ένα όνειρο για τη ζωή τους.

Εμείς σαν Δ.Σ. της Δόξας Νέας Μανολάδας, είμαστε περήφανοι για τον προπονητή μας, τους ποδοσφαιριστές μας, τον κόσμο μας που μας βοήθησε με την παρουσία του και με την στήριξή τους, ηθικά και υλικά, για να έχουμε την παρουσία που είχαμε σε ένα ομολογουμένως δύσκολο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας μια ομάδα που έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και ήταν μέσα στους στόχους της, έχοντας φορμαριστεί την κατάλληλη περίοδο, ώστε να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνετέλεσαν στη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος που έφερε ξανά τον κόσμο στα γήπεδα. Δηλαδή παράγοντες, προπονητές, αθλητές, διαιτητές κ.λπ.».

 

Αποχαιρετισμός  με αποχώρηση «βόμβα» της  Μ. Πρίφτη

Την αποχώρησή της από το Δ.Σ. της Δόξας ανακοίνωσε η Μαρίνα Πρίφτη, μετά από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια ενασχόλησης με την ομάδα.   Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, η Δόξα έφτασε δυο φορές πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και την επάνοδο. Τη μια φορά έχασε στους τελικούς των Πλέι Οφ από τη Νίκη Τραγανού, ενώ φέτος διεκδικούσε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο.

Ωστόσο ο κορωνοϊός και η πρόωρη διακοπή του Πρωταθλήματος, άφησε την προσπάθεια στη μέση!   Κατά τη  αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση στο γήπεδο της Δόξας το βράδυ της περασμένης Κυριακής , η Μαρίνα Πρίφτη ανακοίνωσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα την αποχώρησή της, ενώ προχώρησε και σε μια δήλωση, μέσα από την οποία περιγράφει τους λόγους αυτής της απόφασής της:

“Η αποχώρησή μου από το Δ.Σ. της Δόξας, οφείλεται σε οικονομικούς λόγους, αλλά και σε λόγους που σχετίζονται με τον χρόνο που αφιέρωνα για την ομάδα. Διότι εκτός από τα χρήματα τα οποία έπρεπε να καταβάλλω μηνιαία για τη συμμετοχή μου στο Δ.Σ., αφιέρωνα ατελείωτες ώρες να τρέξω ώστε να εξασφαλίσουμε τα υπόλοιπα χρήματα ώστε να καλυφθεί ο προϋπολογισμός. Χρήματα τα οποία έφταναν μέχρι και το 70% των συνολικών ετήσιων εξόδων της Δόξας.

Με αυτά θέλω να υπογραμμίσω τη σημασία που έχει για την επόμενη μέρα της ομάδας, να υπάρξει ένα νέο Δ.Σ., ισχυρό, με νέα πρόσωπα, αλλά και άνθρωποι οι οποίοι με την αγάπη για την ομάδα, θα τη βοηθήσουν να προχωρήσει. Το να μετέχεις στη διοίκηση, συνεπάγεται μια ευθύνη, ένα μεγάλο βάρος, εάν θέλεις να λειτουργούν όλα άψογα και να έχεις συνέπεια απέναντι σε εκείνους με τους οποίους συνεργάζεσαι.”

Παράλληλα μέσα  σε οικογενειακό κλίμα, και  ικανοποιημένοι απόλυτα από την πορεία, έκλεισε η σεζόν οι Μαυραετοί είπαν αντίο στη σεζόν που ολοκληρώθηκε και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά. Προηγήθηκε μπάρμπεκιου, ενώ πριν τον αποχαιρετισμό στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Πρόεδρος Κώστας Μιχαλόπουλος και ο προπονητής Γιώργος Λαγός.