ΕΠΣ Ηλείας

Δόξα Νέας Μανωλάδας – Γιώργος Λαγός: Δεν γίνεται αποδεκτή η παραίτησή του

Ακούστε το άρθρο

Την παραίτησή του μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ανακοίνωσε ο προπονητής της Δόξας Νέας Μανωλάδας, Γιώργος Λαγός.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον κ. Γκατζόπουλο και τους κ. Κορδάτο-Μπουσινάκη, την πρόεδρο επιτροπής διαιτησίας και της ΕΠΣ για αυτά που είδαμε και σήμερα.

Μας θύμισαν χρυσές καλές εποχές… Ασφαλώς μην ξεχάσω την φιλοξενία της γειτονικής Μανωλάδας και ειδικά του κόσμου, προς το πρόσωπό μου, καθώς τους έχω δημιουργήσει τόσα πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα αυτά που έγιναν σήμερα.

Εγώ με την σειρά μου όσο δύσκολο κι αν μου είναι θα ήθελα να δηλώσω δημόσια την παραίτησή μου προς το Δ.Σ. καθώς δεν είναι της φιλοσοφίας και των αρχών μου να ζω τέτοιες καταστάσεις σαν τις τελευταίες.

Ίσως σε κάποιους όπως δείχνουν με τα έργα κ τις κινήσεις τους να τους ενοχλεί η παρουσία μου. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μου, σίγουρα ξέρω ότι θα τους στεναχωρήσω αλλά δεν γίνεται διαφορετικά, ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν όλο αυτό το διάστημα, ποδοσφαιριστές που ήρθαν, έφυγαν, σταμάτησαν… αυτόν Τον Τεράστιο Άνθρωπο Πρόεδρο Κωνσταντίνο Μιχαλόπουλο, αυτούς τους λίγους ανθρώπους του Δ.Σ που τρέχουν την Ομάδα, την Μαρίνα, τον Αλέξανδρο, τον Βασίλη, τον Φώνη, την Αλέκα κι αυτούς τους ελάχιστους φιλάθλους που μας ακολουθούσαν καθώς οι υπόλοιποι έβαζαν άλλα πάνω από την ομάδα, όπως έδειξαν κ πρόσφατα.

Εγώ προσπάθησα από την πλευρά μου αυτόν τον 1,5 χρόνο παρουσίας μου να κάνω ό,τι είναι δυνατόν, σε δύσκολες συνθήκες και ξέρουν όλοι πολύ καλά τι εννοώ, ώστε αυτή η Ομάδα να είναι εκεί ψηλά, γιατί δυστυχώς υπάρχουν κι αυτοί που θέλουν τα αντίθετα.

Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα γιατί η ιστορία της Δόξας το αξίζει και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα που θέλετε κ. Πρόεδρε!!»

Ωστόσο η Δόξα Νέας Μανωλάδας σε απάντησή της, δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή:

«Όσον αφορά το σημερινό αγώνα πρωταθλήματος που διεξήχθη στη Μανωλαδα ως Δ.Σ του Α.Ο ΔΟΞΑ Νέας Μανωλαδος δε θέλουμε να σταθούμε μονο στο διαιτητή που ήταν υπέρ του δέοντος ελαστικος σε ένα αρκετά σκληρό έως αντιαθλητικο αγώνα. Θα θέλαμε να σταθούμε σε όποιον έχει εμπάθεια με την ομάδα μας διότι για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα μας παρατηρείται πολύ εύκολα με κίτρινες κάρτες και πολύ εύκολα κερδίζονται φάουλ γύρω από την περιοχή μας από το 75′ σε κάθε αγωνιστική είτε εντός είτε εκτός έδρας (όλως τυχαίως).

Ως στόχο έχουμε θέσει την καλή πορεία της ομάδας μέσα σε αθλητικά πλαίσια και πάντα με σεβασμό στον αντίπαλο. Ο αθλητισμός είναι αυτοσκοπός και όχι ο πρωταθλητισμός. Σεβόμαστε το Φιλικό σωματείο της Προοδευτικής Μανωλαδος και το άρθρο αυτό δε έχει να κάνει μόνο με το σημερινό παιχνίδι αλλά με τη γενικότερη αντιμετώπιση της ομάδας μας. Αν θέλουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα πρέπει να εκλείψουν αρκετά από τα κακως κείμενα και να τα λάβουν σοβαρά υπόψιν τους οι καθ ύλην αρμόδιοι….. Δε γίνεται δεκτή η παραίτηση του προπονητή μας!»

Όλη η επικαιρότητα