Ηλεία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

«Δουλειά και μεγαλύτερη ευθύνη» – Οι πρώτες δηλώσεις των Ηλείων Αντιπεριφερειαρχών

Τι λένε στην «Π»: Γιαννόπουλος - Κοροβέσης - Βασιλόπουλος - Νικολακόπουλος.

Καθημερινή η δουλειά και μεγαλύτερη η ευθύνη των Ηλείων αντιπεριφερειαρχών για ένα καλύτερο αύριο της Δυτικής Ελλάδος και της Ηλείας, μετά την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό τους του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη,   για να δώσουν λύσεις στα σοβαρά ζητήματα των πολιτών, να προγραμματίσουν και να υλοποιήσουν έργα που θα δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τους κατοίκους των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων.

Μέσα σε αυτό το πνεύμα θα κινηθούν στην δεύτερη θητείας τους που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες οι κύριοι  Βασίλης Γιαννόπουλος, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, Νίκος Κοροβέσης και Δημήτρης Νικολακόπουλος ενώ όπως οι ίδιοι επισημαίνουν σε καθημερινή βάση θα εργάζονται επ’ ωφελεία της κοινωνίας και των πολιτών.

Βασίλης Γιαννόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας

«Μεγαλύτερη η ευθύνη»

Η ανανέωση της θητείας μου ως Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας, με απόφαση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Τον ευχαριστώ μέσα από την  καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που επέδειξε και συνεχίζει  να επιδεικνύει στο πρόσωπό μου. Με τιμά, παράλληλα όμως μου δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, προκειμένου να εργαστώ πιο σκληρά ώστε να μην διαψεύσω τις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη, τόσο του ιδίου όσο και των Ηλείων πολιτών. Στα δυόμιση χρόνια της θητείας μας ως Περιφερειακή Αρχή  βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μία πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση και αρκετά δυσεπίλυτα προβλήματα. Όμως με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή σταθήκαμε όρθιοι. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τώρα, προσηλωμένοι στο στόχο μας ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας.

Θεόδωρος Βασιλόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης 

«Σχεδιασμός , ομαδικότητα και καθημερινή  δουλειά» 

Σχεδιασμός, ομαδικότητα  και καθημερινή  δουλειά είναι τα στοιχεία εκείνα  που θα μας επιτρέψουν να παραμείνουμε στην κορυφή με παρακαταθήκη το έργο αυτών των δύο πρώτων χρόνων  συνεχίζουμε   να ανακαλύπτουμε νέους ορίζοντες και  αναπτυξιακούς  προορισμούς για την Ηλεία και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  Με τον Περιφερειάρχης μας Νεκτάριο Φαρμάκη και τους συναδέλφους μου στο νέο σχήμα διοίκησης   της Περιφέρειας  συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος να διεκδικούμε για τους πολίτες του τόπου μας. Έχουμε μπροστά μας μια ακόμα δύσκολη αγροτική χρονιά με στόχους και  προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Χτίζουμε έναν ισχυρό και ανταγωνιστικό πρωτογενή τομέα που θα έχει μόνο θετικό πρόσημο για τους αγροκτηνοτρόφους μας και τις οικογένειές τους.  Η Δυτική Ελλάδα αλλάζει με σταθερά αναπτυξιακά  βήματα  και σε αυτόν τον δρόμο θα πορευτούμε με ανιδιοτέλεια για τον τόπο και τους πολίτες του.

Νίκος Κοροβέσης  Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού

«Χαράξαμε ένα νέο δρόμο ειλικρίνειας»

Η εμπιστοσύνη του Νεκτάριου Φαρμάκη προς το πρόσωπό μου, αποτέλεσε εξ αρχής ένα ισχυρό κίνητρο ώστε να εργαστώ σκληρά. Εκτός από το χαρτοφυλάκιο που μου έχει ανατεθεί, επιδιώκω να συνεισφέρω και σε θέματα της καθημερινότητας ως Περιφερειακός Σύμβουλος της Ηλείας. Νομίζω πως ήμουν κοντά στον Πολίτη και τα προβλήματα που τον απασχολούν. Δύο χρόνια τώρα ως Περιφερειακή Αρχή, χαράξαμε ένα νέο δρόμο ειλικρίνειας και σοβαρότητας. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης του Περιφερειάρχη προς το πρόσωπό μου με τιμά ιδιαίτερα. Στόχος μας για το υπόλοιπο της θητείας είναι να εξελίξουμε ακόμη περισσότερο τους τομείς του Πολιτισμού και του Τουρισμού με νέες ιδέες, αντιλήψεις και τη συνεισφορά της τεχνολογίας.                              Θα είμαι παρών στα μικρά και μεγάλα ζητήματα του τόπου. Θα συνεχίσω να πρεσβεύω τις αξίες και τα ιδανικά που με διακρίνουν, σαν πολιτικό και πάνω από όλα σαν άνθρωπο.

Δημήτρης Νικολακόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Εθελοντισμού και Ολυμπισμού

«Συνεχίζουμε δυναμικά»

Οφείλω να ευχαριστήσω το Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπο μου,ορίζοντας με Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Εθελοντισμού και Ολυμπισμού και για το δεύτερο μισό της θητείας μας ως Περιφερειακή Αρχή.

➡️Συνεχίζουμε δυναμικά,με όραμα αλλά και σχέδιο για την στήριξη κ την αναβάθμιση της Αθλητικής κοινότητας της Περιφέρειας μας. ➡️Ενισχύουμε με κάθε τρόπο το Εθελοντισμό κ προσπαθούμε για την οργανωμένη λειτουργία του.

➡️Αναδεικνυουμε κ ενισχύουμε τον Ολυμπισμό, τα Ολυμπιακά ιδεώδη  και τις πανανθρωπινες αξίες του.

Όλη η επικαιρότητα