“Δράκος του Κάβου” – Ξεσπά η τελευταία σύντροφός του: Μόνος του έθαψε τον εαυτό του

Σπάει τη σιωπή της η τελευταία σύντροφος του “δράκου του Κάβου”, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από μία επεισοδιακή καταδίωξη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η τελευταία σύντροφος του 47χρονου, λέει “Καταλαβαίνω τι έχει περάσει, ήμουν δίπλα του, αλλά μόνος του έθαψε τον εαυτό του, γιατί του δόθηκε μια φορά η ευκαιρία με τον νόμο να βγει έξω, να ξαναφτιάξει την ζωή του και πήγε και έκανε το ίδιο λάθος. Έτσι είναι σαν να ξαναδικαίωσε τα θύματα”.

Η Μαρίνα ήταν από τους πρώτους που προσήχθησαν από τις Αρχές για να βοηθήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Το 22χρονο κορίτσι από τους Παξούς περιγράφει πώς ο κατηγορούμενος έχασε την ευκαιρία να ξαναφτιάξει την ζωή του, μετά την καταδίκη του για αλλεπάλληλους βιασμούς και την αποφυλάκισή του, 43χρόνια νωρίτερα, λόγω ευεργετικών διατάξεων του νόμου!

“Μου έλεγε συνέχεια Μαρίνα, φοβάμαι…φοβάμαι μήπως μου την έχουνε στημένη για να με ξανακλείσουνε μέσα. Κατάφερε να κάνει τον κόσμο να τον διώξει, γιατί ενοχλούσε τον κόσμο. Μπήκε σε κάποια μαγαζιά και προσπαθούσε να κλέψει, μετά το έκανε και σε σπίτια”, λέει η νεαρή γυναίκα.