Life

Δροσερές στάσεις για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού

Ακούστε το άρθρο

Φίλε αναγνώστη, πριν σπεύσεις να πεις ότι έχεις κλιματισμό, να σου θυμίσουμε τον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ που ήταν εκκαθαριστικός. Τον θυμήθηκες; Ωραία. Ο ήλιος το φετινό καλοκαίρι μία μπαίνει, μία βγαίνει, αλλά η ζέστη καλά κρατεί. Είναι αδικία αυτό που συμβαίνει, όπως οι γυναίκες όταν έχουν περίοδο και κάνουν σαν γάτες σε εποχή ζευγαρώματος, έτσι και στη ζέστη θες να κάνεις σεξ αλλά δεν γίνεται. 40 βαθμοί λιώνει το κορμί, η λύση είναι μία πάμε παραλία; Όχι, ποιος τρέχει μέχρι το Σχοινιά να κάνει σεξ; Κάναμε λοιπόν την έρευνά μας και σας προτείνουμε στάσεις που αφήνουν το αεράκι να σας δροσίσει.

Κλασικά και αγαπημένα. Αγαπημένη στάση γυναικών και αντρών. Ίσως ζεσταίνεται λίγο ο άντρας σε αυτήν τη στάση, επειδή κάνει και την περισσότερη δουλειά, αλλά με ένα ανεμιστηράκι να χτυπάει από πίσω (και αυτό), όλα θα πάνε καλά. Bonus tip για τον άνδρα: Αν θέλετε να δροσίζετε τη σύντροφό σας περισσότερο, τραβάτε την κόμη της προς τα πάνω και όχι προς τα εσάς, έτσι όπως στη φώτο.

Η αναβάτης. Στάση που πάντα απολάμβανε και θα απολαμβάνει ένα ζευγάρι. Απαιτεί λίγη επαφή και παρ’ όλο που η γυναίκα αναλαμβάνει τη δουλειά, δροσίζεται με το πάνω κάτω. Bonus tip για γυναίκες: Απαγορεύεται να έχεις τα χέρια σου όπως η εικονογραφημένη κυρία, επίσης πιάσε τα μαλλιά σου με ένα λαστιχάκι

Η ανάποδη καουμπόισσα. Αχ, δροσούλα. Παρόμοια στάση με την προηγούμενη, με τη διαφορά ότι η γυναίκα κοιτάει προς τα πόδια του άνδρα. Η διαφορά από άποψη θερμοκρασίας, είναι ότι λόγω της αντιστροφής, υπάρχει ακόμη λιγότερη επαφή.
Bonus tip για γυναίκες: Είπαμε, λαστιχάκι.

Η savoir vivre. Πόσο ντελικάτη στάση είναι, πόσο σικ αλλά και ερεθιστική. Σε αυτήν τη στάση το ζευγάρι θα ζεσταθεί μόνο από το πάθος του. Απαιτεί ελάχιστη επαφή, είτε με τον σύντροφο, είτε με το έδαφος, είτε με οποιαδήποτε επιφάνεια. Η καλύτερη στάση για το καλοκαίρι. Τα έχει όλα, διείσδυση, θέα, αεράκι. Το μότο σου για φέτος.
Bonus tip για γυναίκες: Λα – στι – χά – κι.

Η αραχτική. Γενικά, όλες τις στάσεις καλό είναι να τις δοκιμάζετε είτε στο πάτωμα (αφού το έχετε καθαρίσει), είτε στο κρεβάτι με κάποιο δροσερό σεντόνι από κάτω σας. Αυτή η στάση μπορεί να χαρακτηρισθεί ως δροσερή γιατί δεν απαιτείται πολλή προσπάθεια από κανέναν. Και όσο λιγότερη η προσπάθεια, τόσο λιγότερος και ο ιδρώτας.
Bonus tip για άνδρες: Μπορείς να κάνεις όσο πίσω θες τον κορμό σου, η διείσδυση θα παραμείνει η ίδια, αλλά η θερμοκρασία θα πέσει. Μην το παρακάνεις όμως και σπάσεις καμιά μέση.

Η βασιλική. Όχι η θεία σου. Στάση με πολλές προοπτικές δροσιάς. Περνάει ρεύμα αέρα κάτω από την πλάτη της γυναίκας, ρεύμα αέρα κάτω από την πολυθρόνα προς τους μηρούς του άνδρα. Δοκιμάστε τη στάση και δεν θα χάσετε.
Bonus tip και για τους δύο: Μην ξεχάσετε να βάλετε σεντονάκι στην πολυθρόνα.

Η φυσσοκολλητή. Αυτή η στάση, απ’ ό,τι βλέπετε έχει εφαρμογή στην κάσα της πόρτας. Είναι ομαδική στάση, καθώς πρέπει και οι δύο να συνεισφέρετε στην ισορροπία σας. Θέλει λίγη παραπάνω προσπάθεια, αλλά αξίζει γιατί στις πόρτες πάντα φυσάει αεράκι (αν υπάρχει κι άλλο ανοιχτό παράθυρο). Δεν είναι τυχαίο που οι γάτες κάθονται εκεί.

ΠΗΓΗ: in2life

Όλη η επικαιρότητα