Προγνωστικά

Δυάδα από Ευρωλίγκα

Ακούστε το άρθρο

Στοιχηματικά απόψε θα ενασχοληθούμε με την Ευρωλίγκα, όπου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Πόλη και στην αναμέτρηση της Εφές με τον Ολυμπιακό. Ένα σημείο κρατάμε από εκεί και ένα, νωρίτερα, από την  Μόσχα και το ματς της Χίμκι κόντρα στην Φενέρ.

Χίμκι – Φενερμπαχτσέ

Η Χίμκι μέχρι πρότινος μετρούσε σερί τριών νικών, εσχάτως έχασε στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις. Εξαιρετικά χαλαρή αμυντικά, δεχόμενη 14/28 τρίποντα, θυμίζοντας έντονα την Χίμκι του περασμένου Φλεβάρη  Από την άλλη, η Φενέρ γλύτωσε στο… τσακ το νέο στραπάτσο εντός έδρας, κερδίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα με 66-63. Προβλημάτισε πάντως και πάλι, αν και εκτός έδρας παρουσιάζεται σοβαρή, προσεκτική και συγκεντρωμένη. Θα της λείψει απόψε ο Σλούκας, τουλάχιστον όμως ο Νάναλι ταξίδεψε στην Μόσχα.

Αμφίρροπο ματς, περιμένοντας ένα πρώτο ημίχρονο με γρήγορο ρυθμό, όπως συμβαίνει άλλωστε στα εντός της Χίμκι. Κρατάμε στο 2.07 το ενδεχόμενο το σύνολο πόντων στις δυο πρώτες περιόδους είναι μεγαλύτερο από εκείνο των δυο τελευταίων.

Εφές – Ολυμπιακός

Η Εφές τελικά χάνει! Μετά από 11 σερί νίκες εντός και εκτός έδρας, η ομάδα του Αταμάν έχασε στο φινάλε από την Μακάμπι σε ένα περίεργο ματς. Το σημαντικό για την ίδια είναι πως επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Λάρκιν, ενώ δεν κινδυνεύει η πρώτη θέση μεταξύ άλλων. Ο Ολυμπιακός πήγε στην Πόλη έχοντας θριαμβεύσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (81-78). Πήρε… θάρρος για την συνέχεια και εάν τα είχε καταφέρει και απέναντι στην Μακάμπι (ήττα στο τέλος λόγω διαιτησία, όπως παραδέχθηκε και η διοργανώτρια αρχή), τότε θα είχε μεγαλύτερες ελπίδες για την 8άδα.

Άγνοια κινδύνου και ψυχολογία δίνουν ελπίδες στον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει μια Εφές που δεν «καίγεται» για τη νίκη. Το διπλό με χάντικαπ υπέρ του 10,5 πόντους στο 1,96 έχει τύχη.

Κόλπα και συμβουλές για το καζινο από το Froytakia777.gr

Όλη η επικαιρότητα