Προγνωστικά

Δυνατές Αγγλία και Νορβηγία

Αυτή τη περίοδο έχουμε σέντρα κυρίως στα Βαλκανικά πρωταθλήματα, ενώ σε εξέλιξη είναι τα προκριματικά Τσάμπιονς και Κόνφερενς Λιγκ, όπως και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των γυναικών.
Ακούστε το άρθρο

Με το φινάλε του Γουίμπλεντον και τις σχεδόν καθημερινές μας επιτυχίες, περνάμε και πάλι σε ρυθμούς ποδοσφαιρικούς.

Αυτή τη περίοδο έχουμε σέντρα κυρίως στα Βαλκανικά πρωταθλήματα, ενώ σε εξέλιξη είναι τα προκριματικά Τσάμπιονς και Κόνφερενς Λιγκ, όπως και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των γυναικών. Μάθε τα πάντα για το παμε στοιχημα

Δε συνηθίζουμε να ποντάρουμε σε γυναικείο ποδόσφαιρο, όμως υπάρχει μεγάλη εξέλιξη στο άθλημα και το θέαμα είναι ικανοποιητικό. Η διοργανώτρια του Γιούρο, Αγγλία, υποδέχεται ένα εκ των φαβορί, τη Νορβηγία, για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

ΑΓΓΛΙΑ (Γ): Μετά τη 4η θέση στο Μουντιάλ και τη παρουσία της στα ημιτελικά του Γιούρο πριν 5 χρόνια (δεν έγινε πέρσι λόγω κορονοϊού), η Αγγλία θέλει να φτάσει ακόμα πιο μακριά στη διοργάνωση που γίνεται στα δικά της γήπεδα. Το ποδόσφαιρο γυναικών έχει «ανθίσει» στη χώρα, ενώ ο κόσμος στηρίζει τη προσπάθεια. Το ξεκίνημα ήταν δύσκολο, αλλά θετικό κόντρα στην Αυστρία με 1-0 και το ντέρμπι με τη Νορβηγία θα κρίνει και τη κορυφή του ομίλου. Στο ρόστερ υπάρχουν παίκτριες με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις (Σκοτ, Γουάιτ, Μιντ, Μπρονζ) και περιμένουμε την Αγγλία να έχει πολλή τύχη ακόμα και για τελικό.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ (Γ): Οι Σκανδιναβικές χώρες έχουν μεγάλη παράδοση στο ποδόσφαιρο των γυναικών και η Νορβηγία δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Μπορεί οι διακρίσεις να έχουν μειωθεί για τις Νορβηγίδες τα τελευταία χρόνια (τελευταία επιτυχία η 2η θέση στο Γιούρο το 2013), όμως το υλικό και το ταλέντο τους είναι αδιαμφισβήτητα. Μη ξεχνάμε πως στις τάξεις τους είναι η Άντα Χάγκερμπεργκ, μια επιθετικός με αναρίθμητα βραβεία, ανάμεσά τους και η χρυσή μπάλα του 2018. Στη πρεμιέρα είχαν εύκολο έργο κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία και θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία με την Αγγλία, για να έχουν το πρώτο λόγο για τη κορυφή του ομίλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Αγγλίδες είναι από τις πιο δυνατές ομάδες του θεσμού και σε ένα γεμάτο γήπεδο έχουν το πρώτο λόγο. Η Νορβηγία, όμως, δεν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα, έχει άλλωστε μια φοβερή παίκτρια στην επίθεση. Επιλογή το G/G στο 1.83 του pamestoixima.

Όλη η επικαιρότητα