Αθλητισμός

Δυο χρυσά ο Μαρκέτος στο 15ο Athens Challenge Tournament!

Ακούστε το άρθρο

Στο 15ο Athens Challenge Tournament που πραγματοποιήθηκε στις 2-3-4 Φεβρουαρίου 2018, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (W.A.K.O.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ) συμμετείχε ο Διονύσης Μαρκέτος, μοναδικός συμμετέχων του νομού Ηλείας, ο οποίος διέπρεψε στην κατηγορία του (8-10) ετών ,κατακτώντας δυο χρυσά μετάλλια!

Το Athens Challenge είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση η μεγαλύτερη διοργάνωση Kick Boxing που διεξάγεται στην Ελλάδα και μία από τις 5 κορυφαίες διοργανώσεις Kick Boxing σε όλη την Ευρώπη, βάση της επίσημης βαθμολογίας των πρωταθλημάτων της WAKO, με περισσότερους από 1200 αθλητές κάθε χρόνο στα στυλ του Kick Boxing (Point Fighting, Light Contact , Kick Light, Low Kick, forms) and self-defense.

Ο 9χρονος Διονύσης Μαρκέτος συμμετείχε στην διοργάνωση ως αθλητής του Α.Σ Ευρυτανίας (Zarmakoupis team) ο οποίος, με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση σε Kickboxing και Taekwondo, είναι ο μοναδικός αναγνωρισμένος σύλλογος πολεμικών τεχνών στην Ευρυτανιά με Προπονητές τους : Ζαρμακούπη Νίκο και Ζαρμακούπη Σταύρο.

Τέλος, η συμβολή του προπονητή Juan Escobar  ο οποίος συνέβαλε στην εβδομαδιαία προπόνηση του Διονύση Μαρκέτου ήταν σημαντική στην σπουδαία διάκριση που κατέκτησε στην μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Kick Boxing στην Ελλάδα.  Ο Εscobar διαθέτει την σχολή Jae academy στην Αμαλιάδα.

Όλη η επικαιρότητα