Ηλεία

Δυο «εκλεκτές αφίξεις» στο Κατάκολο – Τα νέα δρομολόγια των «MSC Musica» και «ΜSC Poesia»

Ακούστε το άρθρο

Τα στελέχη του ταξιδιωτικού γραφείου Top Kinisis παρουσίασαν σε συνεργάτες τους και δημοσιογράφους το πρόγραμμα κρουαζιέρας των πλοίων «MSC Musica» και «ΜSC Poesia», στο κεντρικό σαλόνι του πρώτου κρουαζιεροπλοίου που είχε «δέσει» στο λιμάνι του Πειραιά. Να υπενθυμίσουμε ότι «νονά» του πλοίου ήταν η διάσημη ηθοποιός Σοφία Λόρεν.

Τα συγκεκριμένα πλοία θα έχουν χωρητικότητα 3.223 ατόμων. Χαρακτηρίζονται ως δύο από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι οι 827 από τις 1.275 καμπίνες είναι εξωτερικές με δικό τους μπαλκόνι. Τους επιβάτες περιμένουν 15 εστιατόρια και μπαρ, θέατρο 1.240 θέσεων, καζίνο, γυμναστήριο με πανοραμική θέα στη θάλασσα, τέσσερα τζακούζι, 3 πισίνες, κέντρο ομορφιάς, 24ωρο room service, φροντίδα παιδιών και ένα μεγάλο πρόγραμμα εκδρομών γνωριμίας με τα λιμάνια που προσεγγίζουν.

Το «MSC Poesia» απο τις αρχές Ιουνίου θα κάνει το δρομολόγιο Πειραιάς – Αγιοι Σαράντα – Ντουμπρόβνικ – Βενετία – Μπάρι – Κατάκολο – Μύκονος – Πειραιάς.

«MSC Musica»

Το «MSC Musica» επίσης από αρχές Ιουνίου θα κάνει το δρομολόγιο Πειραιάς – Κέρκυρα – Κοτόρ – Βενετία – Μπρίντιζι – Κατάκολο – Σαντορίνη – Πειραιάς.

Οι 8ήμερες κρουαζιέρες με τιμές που ξεκινούν από 619 ευρώ το άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα συν 130 ευρώ λιμενικοί φόροι με πλήρη διατροφή θα επαναλαμβάνονται κάθε Τετάρτη για το «MSC Poesia» και κάθε Πέμπτη για το «ΜSC Musica» όλο το καλοκαίρι έως και τις αρχές Οκτωβρίου.

Η MSC Cruises θεωρείται η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία κρουαζιέρας με 16 πολυτελή πλοία και με έναν από τους νεότερους στόλους στον κόσμο.

Όλη η επικαιρότητα