Categories: Lifestyle

Δυο εκπομπές σε… μια: Πώς θα «χωριστούν» του χρόνου Λιάγκας και Σκορδά – Ο συνδετικός κρίκος

Share

Μέχρι την Παρασκευή θα έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις για το πώς θα διαμορφωθεί η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά τελικά οδηγούνται στο να κάνουν χωριστές εκπομπές αλλά από το ίδιο στούντιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ζnews, ο Γιώργος θα ξεκινά πρώτος λίγο πριν τις 10:00 με μια infotaiment εκπομπή και για μια ώρα.

Οι συνεργάτες από τον τομέα της ενημέρωσης θα αναλάβουν να φέρουν με ρεπορτάζ στο πλατό όλη τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.

Από τους σίγουρους παριστάμενους στο πάνελ Λιάγκα είναι ο Τάσος Τεργιάκης, η Άρια Καλύβα- που υπογράφει σήμερα Τετάρτη- και αναζητείται και μια ακόμη ρεπόρτερ.

Ο Διονύσης Θανάσουλας που έχει ακουστεί το όνομά του για το πάνελ φαίνεται πως ακόμη δεν έχει κλείσει και μάλλον το σενάριο αυτό απομακρύνεται.

Σκυτάλη στη Φαίη Σκορδά

Για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά που οι τελικές υπογραφές στο συμβόλαιό της θα πέσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με την παρουσιάστρια να αναλαμβάνει τη ζώνη 11-13.00 και να δίνει lead in στο μεσημεριανό δελτίο του σταθμού.

Μέχρι στιγμής σίγουροι συνεργάτες της είναι η Λίτσα Πατέρα, η Φωτεινή Πετρόγιαννη ενώ από τα πρόσωπα που φαίνεται πως είναι κοντά για να ενταχθούν στο δυναμικό της νέας εκπομπής -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- είναι η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη, που μέχρι τα μέσα Ιουλίου ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Από τους συνεργάτες που θα αποτελούν τον συνδετικό κρίκο και των δύο εκπομπών είναι η αρχισυντάκτρια Χρύσα Ζορκάδη που θα αναλάβει και τις δύο εκπομπές αλλά και οι υπόλοιπη δημοσιογραφική ομάδα αφού το budget θα είναι ένα.

Μένει να δούμε τελικά ποιος θα βρεθεί στην κουζίνα της εκπομπής, αφού ούτε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι σίγουρη.

Όπως όλα δείχνουν οι δυο νέες εκπομπές θα μοιάζουν σαν δυο συγκοινωνούντα δοχεία. Αρκεί βέβαια αυτό να μην αλλάξει αν τα νούμερα φέρουν γκρίνια και χρειαστεί η επανένωση τους!

Πηγή: in.gr