Προγνωστικά

Δύο γκολ για διπλασιασμό

Ακούστε το άρθρο

Η Ουκρανία συνεχίζει να εντυπωσιάζει, βρίσκεται στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 και πλέον όλα είναι πιθανά.

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

Ένα από τα θύματα των Ουκρανών σε αυτήν την διοργάνωση είναι και η ομάδα των ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί είχαν ηττηθεί 1-2 στην πρεμιέρα των ομίλων αλλά έκτοτε τα πάνε περίφημα. Νίκες με 2-0 επί της Νιγηρίας και 1-0 επί του Κατάρ στον τέταρτο όμιλο και στην φάση των 16 ήρθε και η «έκπληξη». Νίκη με 3-2 επί της Γαλλίας που θεωρείται το φαβορί για πρόκριση αλλά και για κατάκτηση του τροπαίου. Από την στιγμή λοιπόν που τα κατάφεραν κόντρα στους τρικολόρ, δικαιούνται να αισιοδοξούν ότι θα προκριθούν και απόψε με αντίπαλο το Εκουαδόρ.

Το τελευταίο λατινοαμερικάνικο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην διοργάνωση, αφού όλες οι υπόλοιπες ομάδες αποκλείστηκαν, πανηγύρισε σπουδαία πρόκριση επί της Ουρουγουάης στην φάση των 16 με σκορ 3-1. Στον δεύτερο όμιλο είχε έρθει ισόπαλο 1-1 με την Ιαπωνία, είχε ηττηθεί 0-1 από την Ιταλία και είχε νικήσει 1-0 το Μεξικό. Ισορροπημένο σύνολο σε επίθεση και άμυνα, θα ψάξει την υπέρβαση απόψε.

Αγώνας ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα αλλά θα κάνω ένα μάλλον ασφαλές ποντάρισμα στο να σκοράρει η ομάδα των ΗΠΑ, κάτι που έκανε και στα 4 προηγούμενα παιχνίδια του τουρνουά αλλά και στα συνολικά 16 πρόσφατα επίσημα που έδωσε. Επιπλέον το Εκουαδόρ δέχθηκε γκολ στους 3 από τους 4 έως τώρα αγώνες.

Η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται απόψε την Ιταλία για την 3η αγωνιστική του 10ου ομίλου για τα προκριματικά του EURO 2020. Νωρίτερα η Φινλανδία φιλοξενεί την Βοσνία-Ερζεγοβίνη στο Τάμπερε.

Θεωρούμε την Βοσνία ως αντίπαλό μας για την 2η θέση αλλά θα πρέπει να υπολογίζουμε και την Φινλανδία. Η ομάδα του Κάνερβα ηττήθηκε στην πρεμιέρα των ομίλων με 0-2 από την Ιταλία εκτός έδρας αλλά στην συνέχεια επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Αρμενίας. Για όσους ξέχασαν ίσως, η Φινλανδία ήταν στον ίδιο όμιλο με την Εθνική μας στο Nations League και πήρε την πρώτη θέση με 4 νίκες και 2 ήττες. Και σίγουρα πρόκειται για μία ομάδα που ποντάρει στην έδρα της. Στο Nations League πανηγύρισε 3 νίκες ως γηπεδούχος χωρίς να δεχθεί γκολ κόντρα σε Ουγγαρία, Εσθονία και Ελλάδα. Γενικότερα παρουσιάζεται περισσότερη ανταγωνιστική από τότε που την ανέλαβε ο Κάνερβα και υπό τις οδηγίες του είχε επικρατήσει 1-0 της Ισλανίας και είχε έρθει ισόπαλη 2-2 με την Τουρκία στους δύο τελευταίους εντός έδρας αγώνες για τα προκριματικά του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δυνατό σύνολο η Βοσνία αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο και οι Φινλανδοί γνωρίζουν πως με νίκη θα αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης. Και εδώ θα κάνω παιχνίδι με το γκολ των γηπεδούχων, σχηματίζοντας μία ικανοποιητική σε απόδοση δυάδα.

Στο stoiximatikesetaireies.gr βρίσκεις όσα ψάχνεις, στοιχηματικές εταιρίες και bonus!

Όλη η επικαιρότητα