Αθλητισμός Ηλεία

Δυο μετάλλια για τον Διονύση Μαρκέτο από το Βαρθολομιό στο 16ο Athens Challenge Tournament

Ακούστε το άρθρο

Νέες επιτυχίες για τον νεαρό Διονύση Μαρκέτο από το Βαρθολομιό στο 16ο Athens Challenge Tournament, που πραγματοποιήθηκε στις 2-3 Φεβρουαρίου 2019 υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (W.A.K.O.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing  (ΠΟΚ), στο Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Ο Διονύσης Μαρκέτος μαθητής της Δ´ δημοτικού,  ανήκει στην ομάδα  Α.Σ Ευρυτανίας (Zarmakoupis team) και αγωνίστηκε σε δυο στιλ, τα Kick Light – Light Contact , στην κατηγορία 8-10 ετών, κατακτώντας σε ακόμα μια διοργάνωση ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο!

Η εβδομαδιαία προπόνηση με τον Juan Escobar και η πολύτιμη καθοδήγηση από τους προπονητές του  Νίκο και Σταύρο Ζαρμακούπη , χάρισαν στον Διονύση Μαρκέτο ακόμα μια διάκριση και μια υποσχόμενη σταδιοδρομία στο άθλημα.

Το Athens Challenge είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση η μεγαλύτερη διοργάνωση Kick Boxing που διεξάγεται στην Ελλάδα και μία από τις 5 κορυφαίες διοργανώσεις Kick Boxing σε όλη την Ευρώπη, βάση της επίσημης βαθμολογίας των πρωταθλημάτων της WA -KO, με περισσότερους από 1500 αθλητές κάθε χρόνο στα στυλ του Kick Boxing (Point Fighting, Light Contact , Kick Light, Low Kick, formsand self-defens).

Όλη η επικαιρότητα