Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Δύο νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Γιάννης Λυμπέρης

Ακούστε το άρθρο

ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΟΥ: Για τον άνθρωπο και την κοινωνία!

« Συμμετέχω στην παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη «ΗΛΙΔΑ- ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», γιατί πιστεύω πως ο τόπος μας χρειάζεται τους νέους ανθρώπους. Οι προκλήσεις είναι πολλές, ιδιαίτερα μετά από αυτά τα πέντε χρόνια αδράνειας και οπισθοδρόμησης.

Με έμπνευση και όρεξη για δουλειά θα τα καταφέρουμε να φέρουμε τα αποτελέσματα που αξίζουν πραγματικά στο Δήμο μας.

Υπάρχει μεγάλο πεδίο για δράση και προσφορά σε κοινωνικό έργο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον πολίτη και την καθημερινότητα».

Η Μαρία Ξένου γεννήθηκε και ζει στην Αμαλιάδα. Εργάζεται ως βοηθός Μικροβιολόγου. Είναι εθελόντρια Σαμαρείτισσα του Ερυθρού Σταυρού και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας Πάτρας. Είναι ακόμη πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Διασωστών ΕΚΑΒ.

Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιάννη Οικονόμου και έχουν δύο παιδιά, τον Χρήστο και τη Δέσποινα.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΟΥΛΙΑΣ: Στις 26 Μαΐου ανοίγουμε καινούρια σελίδα!

«Τούτη τη φορά είναι πιο επιτακτική η ανάγκη για συμπόρευση με το συνδυασμό ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Γιάννη Λυμπέρη για εμάς που έχουμε επενδύσει στον τόπο μας και δεν αντέχουμε να βλέπουμε να καταδικάζεται στη μιζέρια και την απαξίωση.

Όλες οι τοπικές κοινότητες βίωσαν αυτά τα χρόνια την εγκατάλειψη και την απομόνωση. Πώς θα πείσουμε τους νέους μας να δραστηριοποιηθούν στον τόπο τους αν δεν δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις;

Αν δεν είμαστε δίπλα τους; Αν δε δημιουργήσουμε βασικές υποδομές, ώστε να διευκολύνουμε τη ζωή και το έργο τους; Αν δεν μεταλαμπαδεύσουμε τη γνώση και την εμπειρία στο «επιχειρείν»;

Ζητώ την ψήφο και τη στήριξή σας εκ νέου, για να συμμετάσχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτοί που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους.

Αυτοί που επιλέγουν να δημιουργούν με αξιοπρέπεια!

Αυτοί που έχουν όραμα για την ανάπτυξη του τόπου τους!

Αυτοί που δεν υπομένουν μοιρολατρικά!

Στις 26 Μαΐου ανοίγουμε καινούρια σελίδα για το μέλλον της ΠΗΝΕΙΑΣ και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ήλιδας».

#Ανάπτυξη_ξανά

Ο Παναγιώτης Τσαγγαρούλιας γεννήθηκε το 1972 στο Βελανίδι της Πηνείας.

Είναι παντρεμένος με τη Σωτηρία Μπεκιάρη, με την οποία έχουν τρία παιδιά, το Γιάννη, φοιτητή Ιατρικής Σχολής στο ΕΚΠΑ., τη Χριστίνα, φοιτήτρια του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και την Κωνσταντίνα-Μαρία, μαθήτρια της Β΄Γυμνασίου.

Η αγάπη του για τον τόπο του τον ανάγκασε να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην Πηνεία. Το 1997 ίδρυσε αρτοποιείο με έδρα την Εφύρα. Το 2010 έκανε το επόμενο βήμα ιδρύοντας σύγχρονο αρτοποιείο και εργαστήριο αρτοσκευασμάτων σ’ έναν ιδιόκτητο χώρο επίσης στην Εφύρα.

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα με το συνδυασμό «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» του Γιάννη Λυμπέρη, και εκλέχθηκε δημοτικός Σύμβουλος από τη Δημοτική Ενότητα της Πηνείας.

Όλη η επικαιρότητα