Ηλεία

Δυο οχήματα για το «Βοήθεια στο σπίτι» στον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης από την ΚΕΔΕ

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, αποδεχόμενος την προσφορά της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ και της SIXT car Καλαμάτας, ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ, να διαθέσει οχήματα στους Δήμους, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθειά τους στην παροχή κοινωνικών υπηρεσιών στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, παρέλαβε σήμερα (Τρίτη 14/4) και το δεύτερο αυτοκίνητο.

Τα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν καθ΄ όλη τη διάρκεια της πανδημίας για τις αυξημένες υποχρεώσεις των Κοινωνικών Υπηρεσιών και για τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου Δ. για την πρωτοβουλία της άμεσης ανταπόκρισης και ενίσχυσης του στόλου του Δήμου μας, στην κοινωνική υπηρεσία, που τώρα, όσο άλλοτε, έχει περισσότερο ανάγκη για ενίσχυση και στήριξη.

Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τη ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ, και την Sixt car Καλαμάτας για την προσφορά τους στην κοινωνική δράση του Δήμου μας.

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου μας, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού συνεχίζουν να είναι στη πρώτη γραμμή της στήριξης των  συνδημοτών μας, που μας έχουν ανάγκη και να αισθάνονται ότι είμαστε δίπλα τους!

Όλη η επικαιρότητα