Πολιτική

Δύσκολες ημέρες για τον Ηλία Ψινάκη

Ακούστε το άρθρο

Δύσκολες οι ημέρες που διανύουμε για τον Ηλία τον Ψινάκη. Τώρα τον χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητο και άκρως επικίνδυνο για τον Μαραθώνα» με ψήφισμά τους 23 από τους 30 δημοτικούς συμβούλους.

Μετά την παραίτηση των δύο αντιδημάρχων και την ανεξαρτητοποίηση μίας δημοτικής συμβούλου, όπως αναφέρει ο «Μικροπολιτικός των Νέων», ο δήμαρχος Μαραθώνα έχει απέναντί του την πλειονότητα των δημοτικών συμβούλων. Μάλιστα, οι 7 από τους 23 δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι υπογράφουν το ψήφισμα είναι από την παράταξη του Ηλία Ψινάκη. Δύσκολα τα πράγματα.

«Αφήσαμε τον δήμο μας ανοχύρωτο και έρμαιο στα χέρια ενός δημάρχου που πλέον δεν αποδεικνύεται μόνο εξαιρετικά ανίκανος και επικίνδυνος για την πόλη μας, αλλά προσβάλλει με τη συμπεριφορά του και τις δημόσιες εμφανίσεις του την ηθική και την αξιοπρέπεια κάθε κατοίκου του Βαρνάβα, του Γραμματικού, του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης. Ο Ηλίας Ψινάκης δεν είναι απλά ένας ανίκανος δήμαρχος. Είναι πλέον ένας επικίνδυνος δήμαρχος για τον τόπο μας. Με το συγκεκριμένο ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα καθιστά τον Ηλία Ψινάκη ανεπιθύμητο και άκρως επικίνδυνο ακόμη και για τη σωματική υγεία των πολιτών του δήμου μας και τον καλεί να παραιτηθεί από τη θέση του δημάρχου» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ψήφισμα.

Παραίτηση;

Ηδη, πάντως, έχει συγκληθεί για την Παρασκευή το απόγευμα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εδώ προβλέπεται πόλεμος, ενώ μην σας φανεί αιφνιδιαστική και μια παραίτηση…

Πάντως, όπως φαίνεται, ένας ένας «εγκαταλείπουν» τον Ηλία Ψινάκη, καθώς από τους 20 δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, με τους οποίους ξεκίνησε τη θητεία του ο δήμαρχος Μαραθώνα, πλέον μετά τις παραιτήσεις και τις ανεξαρτητοποιήσεις – από την αρχή της δημοτικής αρχής πέντε δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ανεξαρτητοποιηθεί – αλλά και τις φωνές που ζητούν την παραίτησή του, έχει στο πλευρό του περίπου το ένα τέταρτο των συμβούλων.

ΠΗΓΗ: in

Όλη η επικαιρότητα