Ελλάδα

Δυστύχημα Αθηνών-Λαμίας: Το τελευταίο αντίο στην 33χρονη μητέρα και το γιο της

Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο αντίο θα πουν το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα συγγενείς και φίλοι της 33χρονης Αποστολίας και του τριών χρονών γιου της, οι οποίοι έχασαν τις ζωές τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας την Κυριακή.

Οι σοροί της μητέρας και του γιου της θα τοποθετηθούν στο ίδιο φέρετρο, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο πνευματικός του 41χρονου πατέρα και συζύγου Υπάτιου Πατμάνογλου.

Τραγική φιγούρα ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος μέσα σε ανύποπτο χρόνο έχασε γυναίκα και παιδί. Ο 41χρονος άνδρας δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που είχε συμβεί, ενώ περιγράφοντας την άτυχη στιγμή, σε δηλώσεις του μετά το δυστύχημα, είπε: «βγήκα έξω και έψαχνα να βρω τη γυναίκα μου. Έψαχνα την οικογένειά μου στα καμένα, νόμιζα ότι έβλεπα ταινία».

Συγκλονίζει η περιγραφή του τραγικού πατέρα – «Είδα την οικογένειά μου να καίγεται, είπα θα τρελαθώ»

Ο ίδιος αποχαιρέτησε την οικογένειά του με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook: «Αγάπη μου γλυκιά καλό σου παράδεισο να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας. Κάποτε θα έρθω να σας βρω… Σας λατρεύω».

Την Πέμπτη θα γίνει η κηδεία του συνοδηγού της Porsche, Ανδρέα Γεωργακόπουλου από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ άγνωστο παραμένει πότε θα γίνει η κηδεία του 24χρονου οδηγού Γιώργου Βακάκη.

Η οικογένεια Βακάκη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σημείωσε ότι καλούνται να διαχειριστούν το αδιανόητο και να ζήσουν με το αφόρητο και συλλυπήθηκε τις άλλες δύο οικογένειες που θρηνούν.

Πηγή: CNN

Όλη η επικαιρότητα