Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα: Διακοπές κυκλοφορίας λόγω κακοκαιρίας

Ακούστε το άρθρο

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και συσσώρευσης υδάτινου όγκου, έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας των εξής οδικών σημείων του δικτύου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

– 59,600 χιλιόμετρο Παλαιάς Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, Τοπική Κοινότητα Παναιτωλίου,
– Από 5ο έως 9ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Αγρινίου – Θέρμου Τοπική Κοινότητα Καινούργιο.

Επίσης, από το 8ο έως το 13ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου – Αγίου Βλασίου έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω κατολίσθησης.

Σε όλα τα σημεία ενεργούν αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Επίσης:

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και συσσώρευσης υδάτινου όγκου, έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας των εξής οδικών σημείων του δικτύου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας.

– Επαρχιακή Οδός Μακρυνείας – Ναυπάκτου, διασταύρωση Κεράσοβου,
– Επαρχιακή Οδού Αστακού – Μεσολογγίου (γέφυρα Μάστρου).

Επίσης, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος της Τοπικής Κοινότητας Φραγκουλέικα έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω κατολίσθησης.

Παράλληλα, υφίσταται μεγάλος υδάτινος όγκος και εφιστάται η προσοχή των οδηγών στις περιοχές Αιτωλικό, Νεοχώρι, Κατοχή, Λυσιμαχεία και Χρυσοβέργι.

Σε όλα τα σημεία ενεργούν αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Όλη η επικαιρότητα