Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα: Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο – Ένας νεκρός την εβδομάδα

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος παρουσίασε στοιχεία σχετικά με τα τροχαία ατυχήματα ο Αστυνόμος Α Ιγνάτιος Τριανταφύλλου.

Όπως ο ίδιος είπε στην περιφέρεια μας σημειώνονται τροχαία με δυο τραυματίες την ημέρα ενώ κάθε 5 μέρες θρηνούμε ένα θύμα.

Ο Αστυνόμος μίλησε και για τα ναρκωτικά καθώς το 2017 κατασχέθηκαν 300 κιλά, εκ των οποίων 20 χαρακτηρίζονται σκληρά (κοκαΐνη, ηρωίνη) επισημαίνοντας τις σημαντικές επιτυχίες των Υπηρεσιών Ασφαλείας στη Δίωξη των Ναρκωτικών. Επίσης παράλληλα επεσήμανε το γεγονός της ραγδαίας ανάπτυξης των social media και της χρήσης του διαδικτύου με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητες δράσεις και προς αυτή την κατεύθυνση. Ώστε να προφυλάσσονται οι πολίτες και ιδιαίτερα η νεολαία μας από τους κακόβουλους χρήστες του παγκόσμιου ιστού.

Κάνοντας γνωστά αυτά τα στοιχεία τονίστηκε η ανάγκη για δράσεις ενημέρωσης και ευαίσθητοποίησης σχετικά με την οδική ασφάλεια και κατά των ναρκωτικών

Τέλος κλείνοντας την τοποθέτησή του ανάφερε ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι ανοιχτή σε συνεργασίες με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αλλά και όλους τους φορείς που έχουν ως σκοπό τις προληπτικές κοινωνικές δράσεις.

Πηγή: tempo24

Όλη η επικαιρότητα