Μπάσκετ

Το Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ Κόροιβος

Ακούστε το άρθρο

Το ΙΕΚ Σμαρνάκη είναι ο Μεγάλος Χορηγός του Κόροιβου για την αγωνιστική περίοδο 2017/18.

Η συνεργασίας της κορυφαίας ομάδας της Ηλείας με το ΙΕΚ Σμαρνάκη ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα τύπου του Κλειστού Ήλιδας.

Παρόντες στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε, από πλευράς του Κόροιβου ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Χρήστος Λαγός και ο προπονητής κ. Ντίνος Καλαμπάκος, ενώ από το ΙΕΚ Σμαρνάκη ήταν η κα. Κωνσταντίνα Σμαρνάκη και ο κ. Κώστας Σμαρνάκης.

Ο κ. Λαγός ανέφερε σχετικά με την συνεργασία:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια μεγάλη συνεργασία με το ΙΕΚ Σμαρνάκη που θα είναι κεντρικός χορηγός στην φανέλα της ομάδας, και ένας πολύτιμος συμπαίκτης στο πρωτάθλημα της περιόδου 2017-18».

Η κα. Κωνσταντίνα Σμαρνάκη από την πλευρά της ανέφερε:  

«Είναι μεγάλη τιμή για μας να στηρίζουμε τον Κόροιβο. 41 χρόνια δημιουργούμε επιτυχημένους επαγγελματίες και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι φοιτητές μας και οι οικογένειες τους μας γεμίζουν με πολύ χαρά. Η στήριξη μας στον Κόροιβο έχει ως στόχο την ενεργή συμμετοχή μας στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους».

Ο κ. Κώστας Σμαρνάκης τόνισε μεταξύ αλλων:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας που δεχτήκατε να είμαστε οι μεγάλοι χορηγοί στον Κόροιβο. Καλή επιτυχία στο καινούργιο σας ξεκίνημα».

Και τέλος ο τεχνικός της ομάδας κ. Ντίνος Καλαμπάκος ανέφερε χαρακτηριστικά:

« Είμαι ευτυχισμένος που γνώρισα τον Κωστή (σ.σ. Κώστας Σμαρνάκης) πριν λίγες ώρες θα έλεγα, που είναι ο άνθρωπος που προσέχει εδω και 15 ημέρες τα παιδιά στην διατροφή τους, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τους αθλητές».

Όλη η επικαιρότητα