ΕΠΣ Ηλείας

Α.Ε. ΠΗΝΕΙΑΣ – ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ 1 – 5: Εύκολο πέρασμα από το Σιμόπουλο!

Ακούστε το άρθρο

Έως το 27΄ άντεξε…  στην πίεση της Δόξας Ν. Μανωλάδας η Α.Ε. Πηνείας, όταν ο κορυφαίος χθες Παπαδάτος,  με σουτ έγραψε το 0 – 1  που ήταν και σκορ  α΄ ημιχρόνου! Στο 71΄ο Γούρμος με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδάτος έγραψε το 0 – 2, και στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε ο Ματλής γιατί εξύβρισε τους διαιτητές με βάση το Φ.Α. και τον Αθανασόπουλο να κάθεται κάτω από τα δοκάρια της Πηνείας ! Στο 78΄ο Γούρμος ανέβασε το σκορ στο 0 – 3, και στο 86΄ο Μηλαδόπουλος διαμόρφωσε το 0 – 4! Οι γηπεδούχοι πέτυχαν στο 87΄με τον Γαλάνη το γκολ της «τιμής»(1 – 4), για να κλείσει το σκορ στο 90 ο Παντελής, κάνοντας το 1 – 5!

ΑΕ ΠΗΝΕΙΑΣ: Ματλής, Αργυρόπουλος, Λιακόπουλος Κ., Κανδυλιώτης, Βλασόπουλος, Παρασκευόπουλος Β., Χριστόπουλος Κ.(78’Παρασκευόπουλος Ι. ), Χριστακόπουλος, Κουτσόπουλος (73΄ Αθανασόπουλος), Μίχα (78΄Μπουλίκας), Ρούγκο(46΄Γαλάνης).

ΔΟΞΑ : Κανελλόπουλος, Σιούλας , Μαργαρώνης, Κολτσίδας(85΄ Αθανασόπουλος  ), Λιούρης, Πυρρής, Δημητρόπουλος,  Μηλαδόπουλος Ασημακόπουλος(58΄ Παντελής), Παπαδάτος(76΄ Χοτζάι),  Γούρμος(81΄Νεκίτι).

Όλη η επικαιρότητα