ΕΠΣ Ηλείας

Α.Ε. ΠΗΝΕΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ 0 – 2: Ευκολότερα από το τελικό σκορ…

Ακούστε το άρθρο

Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα έως τώρα ματς,  στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ, πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Σιμόπουλου, η φιλόδοξη φέτος και φυσικά πρωτοπόρος της κατηγορίας μαζί με τα Σαβάλια, Νίκη Τραγανού! Σε ένα ματς μονόλογος φυσικά των φιλοξενούμενων, απέναντι στη μαζική άμυνα των γηπεδούχων, το πρώτο μέρος έληξε  χωρίς γκολ, με την «νεοφώτιστη» Α.Ε. Πηνείας να τα δίνει όλα, και να αντέχει στην πίεση των πρωτοπόρων! Όμως στην επανάληψη το πρέσιγκ των φιλοξενούμενων και  η αγωνία να ανοίξουν γρήγορα το σκορ, μεγάλωνε όλο και περισσότερο! Τελικά το πολυπόθητο γκολ ήρθε για την ομάδα του Θόδωρου Ανδριόπουλου στο 72! Όταν ο Γεωργιόπουλος έπιασε το δυνατό σουτ με κατεύθυνση προς την εστία του Πολυζωγόπουλου, όμως η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Μπράβο που με κοντινό πλασέ, έδιωξε… το άγχος των συμπαικτών του , που όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε, κάνοντας το 0 – 1! Πλέον το δεύτερο γκολ ήταν θέμα χρόνου…, κάτι που έγινε στο 82΄, όταν ο Δ. Κολοτούρος  έκανε ωραία κούρσα και έβγαλε σέντρα ακριβείας στον αδελφό του Ν. Κολοτούρο , ο οποίος με προβολή στην κίνηση, διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2 !

Α.Ε. ΠΗΝΕΙΑΣ :  Πολυζωγόπουλος, Αργυρόπουλος(77΄Μίχα), Δ. Λιακόπουλος , Κ. Λιακόπουλος, Κανδυλιώτης,  Β. Παρασκευόπουλος Χριστακόπουλος, Χριστόπουλος , Παπαδόπουλος, Γαλάνης, Κουτσόπουλος(63΄Θ. Ρηγόπουλος).

NIKΗ: Αντωνόπουλος, Κολοτούρος Κ.(70΄Κολοτούρος  Ε.), Κολοτούρος Χ. (89’ Κασσιανός Ι.), Μπαρδούσης, Γαργαρώνης(85΄Σαραντούλιας), Μπράβος, Παρασκευόπουλος, Δούλος Κολοτούρος Δ., Γεωργιόπουλος (87’Γιαννακόπουλος ), Κολοτούρος Ν.

Όλη η επικαιρότητα