Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

«Εάν δεν μπει ισόβια, θα τη σκοτώσω εγω»

labrou.jpg
Ακούστε το άρθρο

«Μόνο αν μπει μέσα ισόβια θα νιώσω δικαίωση. Ο Θανάσης μας χάθηκε κι αυτή μας παίδευε, μας έλεγε ψέματα για εφτά μήνες». Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα «Έθνος» ο Τάσος Λάμπρου, ο πατέρας του άτυχου 42χρονου καπετάνιου που δολοφονήθηκε από τη σύζυγό του, Δήμητρα Βούλγαρη, στην Κοιλάδα Αργολίδας.


Ο ίδιος βρέθηκε την Τρίτη έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου, όπου οδηγήθηκε η 38χρονη και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και στη συνέχεια να κριθεί προφυλακιστέα.


«Είπα πολλά, την έβρισα, της είπα διάφορα. Αλλά τι σημασία έχει; Ο γιος μου ήταν το καλύτερο παιδί του χωριού. Τώρα πάει, χάθηκε. Τι σημασία έχει; Τόσους μήνες μας έπαιζε θέατρο. Έπρεπε να το είχα καταλάβει. Την υποψιαζόμασταν, αλλά όχι ως δολοφόνο, ως συνεργό. Για να καταλάβετε, εγώ στην αρχή τη δεχόμουν στο σπίτι μου. Μου έλεγαν οι συγγενείς μου: “Τι τη θέλεις αυτήν; Αυτή τον έφαγε τον γιο σου”. Αλλά εγώ την άφηνα για χάρη του κοριτσιού (την 10χρονη κόρη του ζευγαριού). Αλλά κι αυτό το πήρε με το μέρος της. Δεν το έχουμε δει από την ημέρα που ομολόγησε», συμπλήρωσε.


Μάλιστα, ο ίδιος απειλεί να πάρει τη Δικαιοσύνη στα χέρια του, λέγοντας: «Εγώ έχω φάει τα ψωμιά μου. Αν δεν πάει ισόβια, εγώ θα την καθαρίσω»!

Πηγή: ethnos.gr

Όλη η επικαιρότητα