Lifestyle

«Εάν υπήρχαν περισσότεροι gay, οι πόλεμοι θα ήταν λιγότεροι» λέει ο Μόρισεϊ

Ακούστε το άρθρο

«Οι ομοφυλόφιλοι ποτέ δεν θα σκότωναν άλλους άνδρες. Εάν υπήρχαν περισσότεροι gay, οι πόλεμοι θα ήταν λιγότεροι». Την άποψη κατέθεσε ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής , Μόρισεϊ, σε συνέντευξή του σε διαδικτυακό περιοδικό για έφηβους.

Αναπτύσσοντας το επιχείρημά του, είπε πως «οι πόλεμοι, ο στρατός, τα πυρηνικά όπλα είναι καθαρά ανδρικές συνήθειες», ενώ οι άνδρες μέχρι και μετάλλια παίρνουν για όλο αυτό που προκαλούν.

«Αντίθετα, οι γυναίκες δεν σκοτώνουν ποτέ άλλες γυναίκες» συνέχισε.

Ο θρύλος των Smiths δεν ξέχασε την παλιά «καλή» του συνήθεια να αφήνει αιχμηρά σχόλια για διάσημους αστέρες και συναδέλφους του.

«Τραγουδιστές όπως ο Τζάστιν Τίμπερλεικ ή η Μπιγιονσέ, δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως τίποτα στον κόσμο, το μόνο που κάνουν είναι να περπατούν στη σκηνή κρατώντας τρία βραβεία σε κάθε χέρι».

Δεν έχουν λείψει, βέβαια, όπως υπενθυμίζει η εφημερίδα Independent, και σχόλια ή δηλώσεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Έχει αποκαλέσει τους Κινέζους, «υπανθρώπους» για τον τρόπο που φέρονται στα ζώα, ενώ για τη σφαγή στη Νορβηγία το 2011, είχε πει ότι «αυτό δεν είναι τίποτα αν το συγκρίνουμε με το τι συμβαίνει κάθε μέρα στα Mc Donald\’s και τα ΚFC».

Πηγή: www.in.gr

Όλη η επικαιρότητα