Αίας Γαστούνης – Αλφειός Επιταλίου 2-0: Επέστρεψε ο Καράμπελας και «καθάρισε!»

Την αξία του για ακόμα μια αγωνιστική έδειξε  ο μέχρι στιγμής πρώτος σκόρερ της Α1 κατηγορίας και του Αίαντα Γαστούνης Νίκος Καράμπελας, καθώς επιστρέφοντας χθες στην ενδεκάδα της ομάδας του μετά τον τραυματισμό του, «καθάρισε» και τον Αλφειό Επιταλίου στο ντέρμπι της αγωνιστικής , με δυο προσωπικά γκολ! Έτσι  ο Αίας έμεινε μόνος  δεύτερος στη βαθμολογία ακλουθώντας τη Δόξα, πηγαίνοντας με άλλον αέρα… στο ντέρμπι της Αμαλιάδας! Μόλις  στο 11΄ ο Καράμπελας  από λάθος του Μανέτα ανοιξε το σκορ για το 1 – 0! Για να κάνει στο 43΄το 2 – 0 με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ! Νωρίτερα ο σκορ είχε ένα ανεπανάληπτο τετ – α- τετ, ενώ ο Αλφειός πίεσε στην επανάληψη ,  και είχε στο 65΄χαμενη ευκαιρία με τον Πεσκελίδη για να «μπει» στο ματς! Όμως ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ είχε και ο Αίας στη συνέχεια, με τους Δούλο και Μπατζακόπουλο, όμως οι άμυνες άντεξαν στην πίεση, χωρίς να αλλάξει το σκορ!

ΑΙΑΣ: Κουρλός, Γκίνης , Γεωργόπουλος , Παπαχριστόπουλος , Αρβανίτης , Τσακοπιάκος(89΄Λαγανόπουλος), Σταθάτος Δούλος, , Μπουρούκης(79΄ Γιαννακόπουλος),  Καράμπελας(57΄ Βράπι), Μπατζακόπουλος(69΄Παναγιωτόπουλος ).

ΑΛΦΕΙΟΣ: Τσάμπρας, Δρογγίτης, Γκουβέρος, Μανέτας, Κωτσάκης, Τεκερλέκης, Καλαντζής(69΄Πρίφτης), Μάζης (75΄Λιαμπόης),  Πεσκελίδης(89΄ Ζορμπας), Τριανταφύλλης Αγριδιώτης.