Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: «Αντίο» στην Α1, εις το επανιδείν στην Γ’ Εθνική

Ο γλυκός επίλογος της παρουσίας του Αίαντα Γαστούνης στην Α1 κατηγορία γράφτηκε την περασμένη Τετάρτη στο γήπεδο της ομάδας όπου οι ερυθρόλευκοι ουσιαστικά αποχαιρέτισαν την σεζόν που ολοκληρώθηκε και έστω και πρόωρα τους έστεψε Πρωταθλητές Ηλείας δίνοντας τους το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική!

Το «παρών» στην τελευταία συγκέντρωση της σεζόν έδωσαν διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ, απολαμβάνοντας τους καρπούς της φετινής επιτυχίες και παίρνοντας από το συμβούλιο το πριμ ανόδου που είχε συμφωνηθεί.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο  Πρόεδρος Γιώργος Μπίρμπας που τόνισε πως ο Αίας δικαίως τερμάτισε στην πρώτη θέση και πήρε την άνοδο ενώ ο Γενικός Αρχηγός Ανδρέας Κορμπάκης τόνισε πως ακόμα και αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα, η ομάδα θα έπαιρνε το πρωτάθλημα ακόμα και με μεγαλύτερη διαφορά από την υπάρχουσα. Στους ποδοσφαιριστές μίλησαν και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, όπως ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και ο Τάσος Αράπογλου, με τον δεύτερο να κάνει ειδική μνεία στους χρηματοδότες της φετινής προσπάθειας, την οικογένεια Μπίρμπα, τον Θανάση Θεοδόση, τον Ανδρέα Νίκα, τον Πάνο και τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, τον Γιώργο Μπιζάνη και τους άλλους.

Ο Θανάσης Θεοδόσης, μίλησε και απευθύνθηκε σε κάθε έναν παίκτη ξεχωριστά, κάνοντας μια «βαθμολόγηση» της παρουσίας του κάθε παίκτη. Ο Σπύρος Βασιλείου, από τον Δήμο Πηνειού, αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού, έκανε αναφορά στο συλλογικό μοντέλο που έφερε την επιτυχία στον Αίαντα, αλλά και το καθήκον του Δήμου Πηνειού θεσμικά να στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας.

Τελευταίος μίλησε, ο αρχιτέκτονας της ανόδου, ο τεχνικός Θοδωρής Ανδριόπουλος ο οποίος αφού συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και τους ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα προπονήσεων ενόψει διακοπών, μαζί με τον Θανάση Θεοδόση έκοψαν και μοίρασαν τα κομμάτια της τούρτας των πρωταθλητών η οποία ήταν «στολισμένη» σε ερυθρόλευκο φόντο!

Όλη η επικαιρότητα