Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Νέο «χτύπημα» με Γ. Βασιλικόπουλο!

Ο Γιώργος Βασιλικόπουλος  είναι το τέταρτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Αίαντα Γαστούνης, ο οποίος πλέον δείχνει ιδιαίτερη δυναμική, όντας σε θέση να αποκτά ταλαντούχους, αλλά συνάμα με παραστάσεις, ποδοσφαιριστές ακόμα και από ομάδες εκτός Νομού.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας μάλιστα, πιάνεται ως «μικρός» στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφού είναι γεννημένος στις 2 Μαΐου του 2001.

Ο Βασιλικόπουλος κατάγεται από την Αμαλιάδα ωστόσο ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει αγωνιστεί σε επίπεδο ανδρών σε ηλειακή ομάδα. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Αμαλιάδας και παράλληλα ήταν βασικός στέλεχος των Μικτών Ηλείας. Το καλοκαίρι του 2015 ο ανερχόμενος αριστερός μπακ έκανε το άλμα για τον Αστέρα Τρίπολης, όπου και έμεινε φια δυο χρόνια, συμμετέχοντας στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης της ομάδας Κ17 των Αρκάδων στο πρωτάθλημα.

Το 2018 μεταπήδησε στην Παναχαϊκή όπου αρχικά εντάχθηκε στην Κ19, όταν όμως ήρθε η ώρα να περάσει της πύλες της πρώτης ομάδας, η καθυστέρηση της δήλωσης του δε του επέτρεψε να αγωνιστεί ως επαγγελματίας. Έτσι, παραχωρήθηκε δανεικός στην Θύελλα Πατρών, παίρνοντας τον βάπτισμα του πυρός στον νικηφόρο αγώνα των Αχαιών με 4-1 επί του Πανηλειακού στον Πύργο, όμως όμως η πρόωρη λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής λόγω κορωνοϊού, δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί περισσότερο.

Η απόκτηση του Βασιλικόπουλου από τον Αίαντα «λύνει» τα χέρια του Θ. Ανδριόπουλου τόσο ηλικιακά όσο και αγωνιστικά αφού ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής εκτός από μπακ μπορεί να αγωνιστεί και αριστερό χαφ καλύπτοντας όλη την πλευρά.

Όλη η επικαιρότητα