ΕΠΣ Ηλείας

Αίας Γαστούνης: Νέο  ξεκίνημα  με Θ. Ανδριόπουλο!

Ακούστε το άρθρο

Πολύ  δυνατά  ξεκίνησε το νέο .Δ.Σ. του Αίαντα  Γαστούνης στην προσπάθεια αναγέννησης του συλλόγου, με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο νέο Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, ξεφεύγοντας φυσικά από την περσινή» μιζέρια». Στα πλαίσια λοιπόν αυτά, ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο Αμαλιαδίτη τεχνικό, Θοδωρή Ανδριόπουλο. Καθώς στο Δ.Σ. του Αίαντα, από την αρχή προτάθηκε η περίπτωση του Θοδωρή Ανδριόπουλου, επειδή φημίζεται ως ένας τεχνικός ο οποίος δημιουργεί ομάδες από την αρχή,  και προσδίδει ταυτότητα στο παιχνίδι τους. Μάλιστα εντός του Δ.Σ. υπήρχαν και μέλη τα οποία από την πρώτη στιγμή ήταν υπέρ της πρόσληψης του Θοδωρή Ανδριόπουλου. Οι δυο πλευρές τις τελευταίες μέρες είχαν επαφές, συζήτησαν, ανέλυσαν τις σκέψεις τους και διαπίστωσαν ταύτιση απόψεων, και έτσι έφτασαν  στη συμφωνία.

Ποιος  είναι ο νέος τεχνικός  του Αίαντα?

Πρόκειται για ένα από τα καλά παιδιά του Ηλειακού Ποδοσφαίρου, ένας υπέροχος ποδοσφαιρικός παίκτης,  και νυν προπονητής, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής, φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής, αγωνιζόµενος σε Σούπερ Λιγκ και Φούτµπολ Λιγκ, γράφοντας µε «χρυσά» γράµατα το όνοµά του στον πίνακα των Ηλείων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στις Εθνικές κατηγορίες. Ενω στη συνέχεια φόρεσε και τη φανέλα του Πανηλειακού. Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από τον Εθνικό Αµαλιάδας και τελείωσε στον Αστέρα Αµαλιάδας, ενώ από τους «βυσσινί» ξεκίνησε µια νέα καριέρα, αυτή του προπονητή.

Θ. Ανδριόπουλος: «Ο Αίας είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί»!

Η «Πατρίς – Σπορ» συνάντησε χθες το πρωί στην Αμαλιάδα και στο χώρο της εργασίας του,  τον Θόδωρο Ανδριόπουλο ο οποίος μας ανέφερε :

«Ο  Αίας Γαστούνης όπως και εσείς γνωρίζεται έχει  ιστορία και βαριά φανέλα! Με λίγα λόγια είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται! Έτσι επέλεξα τον Αίαντα, καθώς υπήρξε ταύτιση απόψεων με το  νέο  Δ.Σ της ομάδας, το οποίο έχει όραμα και διάθεση για δουλειά! Όμως θα χρειασθεί πολύ μεγάλη προσπάθεια καθώς  για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στην Α1 της Ηλείας, έχοντας ειδικά φέτος να αντιμετωπίσει μεγάλα ονόματα όπως π.χ. ο Αστέρας Αμαλιάδας και η Νίκη Τραγανού,  θα πρέπει να ενισχυθούμε σημαντικά, ξεκινώντας ουσιαστικά από την αρχή! Καθώς πρέπει πρώτα να μπουν οι βάσεις και μετά ο πρωταθλητισμός! Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, και ο Αίας θα γίνει και πάλι μεγάλος»!

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο νέος τεχνικός του Αίαντα μόνο ευχάριστες αναμνήσεις ξυπνάει στους φιλάθλους της Γαστούνης, καθώς με αυτόν στο τιμόνι του,  ο Αίας σημείωσε την τελευταία μεγάλη του επιτυχία, να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα του Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής και να ολοκληρώσει πανηγυρικά μια ανεπανάληπτη από τότε παραμονή.

«Βλέπει»… «Φίγκο», Σταθάτο και πολλούς άλλους…

Μετά  την ανακοίνωση προπονητή, το βάρος πέφτει στην ενίσχυση  της ομάδας με έμπειρους παίκτες! Ήδη οι δυο πρώτοι στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων» είναι δυο  πρώην ερυθρόλευκοι του Πανηλειακού! Ο Αμαλιαδίτης Θανάσης Αντωνόπουλος η «Φίγκο», και ο Γαστουναίος Γιώργος Σταθάτος. Δυο παίκτες πρώτης γραμμής αν τελικά αποκτηθούν, έχοντας δυο  επιτυχημένες προηγούμενες χρονιές, σε Αστέρα Αμαλιάδας αρχικά(πρωταθλητές στη Γ΄ εθνική και συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου), και Πανηλειακό πέρυσι!

Όλη η επικαιρότητα