Αίας Γαστούνης: Σε καλό κλίμα η Γ.Σ.

Θετική ανταπόκριση από τους υποψηφίους δημάρχους , και παλιούς παράγοντες για ένα ισχυρό Δ.Σ. με πρωταγωνιστικές βλέψεις τη νέα περίοδο!

Φαίνεται πως το περσινό πάθημα… έγινε  «μάθημα» στον Αίαντα Γαστούνης, καθώς αυτό φάνηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας , στην πρώτη  Γενική Συνέλευση της ομάδας, που έγινε μέσα σε ζεστό κλίμα, καθώς όλα τα βαριά «χαρτιά», δηλ. παράγοντες οι οποίοι στο παρελθόν έχουν στηρίξει οικονομικά την ομάδα, ήταν εκεί και δήλωσαν «παρόντες».

Πάνος  Θεοδωρακόπουλος: «Μπαίνω και εγώ στο Δ.Σ.»

Πρώτος από όλους ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος φρόντισε να «ζεστάνει» το κλίμα, αποφεύγοντας τα πολλά λόγια και υποσχόμενος άμεσα, εφόσον ο Αίας εκλέξει διοίκηση,  να βάλει ένα συγκεκριμένο και σημαντικό ποσό για το ξεκίνημα της ομάδας, μπαίνοντας και ο ίδιος στο Δ.Σ. Μάλιστα παρακίνησε και τον Σπύρο Μπίρμπα, τον άνθρωπο με τον οποίο μπροστάρη ο Αίας, (Μπίρμπας πρόεδρος και Θεοδωρακόπουλος αντιπρόεδρος), γνώρισε κάποιες από τις τελευταίες μεγάλες στιγμές, την κατάκτηση του τίτλου και τίτλου της Α1 κατηγορίας και την άνοδο στη Δ΄ Εθνική.

Ο ενθουσιασμός αυτός άναψε τη «φλόγα», με τον πολύ γνωστό δικηγόρο  Θανάση Θεοδόση και πρώην πρόεδρο του Αίαντα  να δηλώνει ότι θα συμμετάσχει, όπως βεβαίως εξ’ αρχής είχε ξεκαθαρίσει ότι θα συμμετάσχει,  και θα στηρίξει όσο μπορεί και ο πρώην πρόεδρος και χρηματοδότης Διονύσης Λαγανόπουλος.

Αποχωρεί από το Δ.Σ.  ο Άρης  Γαβριλόπουλος

Ο απερχόμενος πρόεδρος Άρης Γαβριλόπουλος, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει. Υπογράμμισε ότι τη σεζόν που έφυγε έγιναν λάθη και την ευθύνη θέλησε να την αναλάβει ο ίδιος. Ωστόσο η Γενική Συνέλευση του αναγνώρισε την προσπάθεια που έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες και μάλιστα τον παρότρυνε να συμμετάσχει ξανά στη νέα διοίκηση που θα δημιουργηθεί. «Η φανέλα και η ιστορία του Αίαντα επιβάλλει ρόλο πρωταγωνιστικό. Ίσως το πλήρωμα του χρόνου έχει έρθει. Χρήματα και άνθρωποι δεν υπήρξαν», ανέφερε ο κ. Γαβριλόπουλος!

Σπύρος Μπίρμπας: «Μόνο αν πάμε όλοι μαζί»

Ο Σπύρος Μπίρμπας  ήταν ενωτικός και παρότρυνε άπαντες στο μέλλον να πάνε ενωμένοι για το καλό του Αίαντα. Επιχείρησε μάλιστα να εξηγήσει ότι δεν θα πρέπει να ενθουσιάζονται εύκολα, αλλά να αντιληφθούν ότι η ομάδα δεν είναι αυτή τη στιγμή έτοιμη για πρωταθλητισμό από αγωνιστικής πλευράς, διαπίστωση με την οποία συμφώνησε και ο Αρ. Γαβριλόπουλος!

Σάκης Γεωργόπουλος: «Θα στηρίξω κάθε καλή προσπάθεια»  

Στη Γενική Συνέλευση έφτασε καθυστερημένα και αφού αυτή είχε ολοκληρωθεί ο Σάκης Γεωργόπουλος, ο οποίος αφού ζήτησε συγνώμη για την αργοπορία, η οποία οφειλόταν σε ανειλημμένες υποχρεώσεις, είπε ότι θα βάλει κάποια χρήματα από την τσέπη των ανθρώπων της παράταξής του, αλλά και θα τοποθετήσει έναν άνθρωπο από την παράταξή του στο Δ.Σ. (συγκεκριμένα τον Δημήτρη Δήμου). Παρόντες στη Γενική Συνέλευση ήταν και εκπρόσωποι της παράταξης του Ανδρέα Μαρίνου.