Αίας Γαστούνης: Συνεχίζει και ο Γ. Σταθάτος

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο Αίας Γαστούνης έχοντας βέβαια και τον ενθουσιασμό της ανόδου, συνεχίζει πρώτος τον σχεδιασμό για τη νέα περιόδου από τις ανανεώσεις.

Το δραστήριο Δ.Σ. του Αίαντα, μετά τις πέντε ανανεώσεις που έχουν να κάνουν με τον περσινό «κορμό» της ομάδας: Γιώργο Παπαχριστόπουλο, Γιώργο Μπουρούκη, Τάσο Γκίνη, Κώστα Τσακοπιάκο και Σπύρο Χριστοφοράτο, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας και με το δεύτερο σκόρερ του Αίαντα, Γιώργο Σταθάτο. Έναν έμπειρο και καταξιωμένο ποδοσφαιριστή, από τους βασικούς συντελεστές της περσινής αήττητης πορείας της ομάδας, με παραστάσεις στον Αστέρα Αμαλιάδας και τον Πανηλειακό των Εθνικών Πρωταθλημάτων.

Ποιος είναι ο Γ. Σταθάτος

Φτάνει μόνο να σκεφτούμε, ότι μέσα σε τέσσερα χρόνια, ο Γ. Σταθάτος έχει κατακτήσει έναν τίτλο Γ’ Εθνικής, δύο τίτλους Α1 κατηγορίας, δύο Κύπελλα Ηλείας και ένα Σούπερ Καπ. Και θα αντιληφθούμε αμέσως ότι ο Αίας έκανε διάνα, που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Γαστουναίο φορ, που όπως έδειξε την περσινή περίοδο, βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία και έχει πάρα πολλά να προσφέρει στον Αίαντα και στην γνώριμη για αυτόν Γ’ ΕΘΝΙΚΗ. Άλλωστε καθιερώθηκε στον Αίαντα Γαστούνης, ενώ μετά από έναν χρόνο στη Δ’ κατηγορία της Γερμανίας, ο ταχύτατος παίκτης και εκτελεστής με τα δύο πόδια Γ. Σταθάτος, συνέχισε στον Αστέρα Αμαλιάδας όπου και αγωνίστηκε για τρία χρόνια, και ένα στον Πανηλειακό, πριν ενταχθεί πέρσι τέτοιον καιρό στον πρωταθλητή Αίαντα Γαστούνης.