Επιχειρήσεις

Έμπρακτη στήριξη στο Πολεμικό Ναυτικό από την εταιρεία TURBOMED S.A.

Σταθερή στήριξη στο Πολεμικό Ναυτικό από την εταιρεία TURBOMED S.A. του Ηλείου Γιάννη Παρασκευόπουλου, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναλαμβάνει τη δωρεάν συντήρηση και επισκευή των μηχανών των πλοίων του Ναυτικού μας, συμβάλλοντας τα μέγιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Η εταιρεία TURBOMED ανακοίνωσε την ανανέωση της ισχύος του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Πολεμικού Ναυτικού και της εταιρείας TURBOMED για το έτος 2017, ως απόρροια της ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας των ανωτέρω συμβαλλόμενων κατά το προηγούμενο έτος.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη στο ΓΕΝ πρόσφατα από τον κ. Παρασκευόπουλο και αφορά τη δωρεάν συντήρηση και επισκευή από την εταιρεία TURBOMED των στροβιλοϋπερπληρωτών (turbochargers) των ναυτικών μηχανών ντήζελ όλων των πλοίων του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού καθώς και την μεταφορά τεχνογνωσίας σε προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού, με τη μορφή πρακτικής εξάσκησης κατά την διάρκεια υλοποίησης των τεχνικών εργασιών.

Σε μια εποχή που η δημοσιονομική συγκυρία είναι αρκετά δυσμενής, η προσφορά της εταιρείας TURBOMED εκφράζει έμπρακτα την ανιδιοτελή υποστήριξή της προς το Πολεμικό Ναυτικό και την ιερή αποστολή του να εξυπηρετεί τους εθνικούς μας σκοπούς.

Όλη η επικαιρότητα