Κόσμος

Η αιχμηρή τοποθέτηση της Σακίρα στο Nταβός για τα μη προνομιούχα παιδιά

Η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα κάλεσε τους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες να στηρίξουν τις προσπάθειες για τη σίτιση, την εκπαίδευση και τη φροντίδα των μη προνομιούχων παιδιών, σε μια ομιλία της στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.

«Τα σημερινά μωρά θα ηγούνται των αυριανών επιχειρήσεων. Η ικανότητά τους να συνεισφέρουν θα διαμορφώσει τις αυριανές κοινωνίες, θα λύσει τα αυριανά προβλήματα» είπε η σταρ, Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF για την ανάπτυξη των παιδιών.

Η Σακίρα, η οποία τιμήθηκε στο Νταβός για το ανθρωπιστικό έργο της, συνέστησε το Ίδρυμα Pies Descalzos (“Γυμνά Πόδια”) που παρέχει φροντίδα και πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση σε φτωχά παιδιά στην Κολομβία.

«Σ’ αυτήν την αίθουσα βρίσκονται κάποιοι από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο και είμαι πεπεισμένη ότι ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεται κανείς μπροστά από τις εξελίξεις. Πρέπει να δραστηριοποιήσουμε τους εγκεφάλους και τις στρατηγικές των επιχειρήσεων και τους πόρους, το ανθρώπινο δυναμικό και τα ταλέντα των εταιρειών σας για να κάνουμε το κοινωνικό καλό και να επιλύσουμε κοινωνικά προβλήματα», συνέχισε.

Πηγή: thetoc.gr 

Όλη η επικαιρότητα