Ηλεία

Έδειξαν… προτίμηση στα εξοχικά οι «ποντικοί» της Ηλείας!

kleftis.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τις… εξοχικές κατοικίες φαίνεται πως έβαλαν στο «μάτι» οι διαρρήκτες τις τελευταίες ημέρες, αφαιρώντας από κοσμήματα, ηλεκτρονικά και ηλεκτρονικά είδη, μέχρι είδη διακόσμησης και κουζινικά. Εξάλλου, από παντοπωλείο στο Σκουροχώρι οι δράστες, είχαν λιγούρα για…παγωτό.

Μέσα από τρύπα που άνοιξαν στον τοίχο, μπήκαν σε εξοχική κατοικία στο Κολίρι, οι άγνωστοι δράστες. Οι ιδιοκτήτες, που δεν είχαν επισκεφθεί το εξοχικό τους από τα μέσα του περασμένου Ιουνίου, διαπίστωσαν ότι στο σπίτι είχαν μπει…ποντικοί. Φεύγοντας πήραν μαζί τους μια μπιζουτιέρα με ασημένια κοσμήματα, μια φωτογραφική μηχανή, ένα ζευγάρι κιάλια καθώς και κάποια διακοσμητικά είδη και είδη κουζίνας, συνολικής αξίας 200 περίπου ευρώ.

Στον Κακόβατο, οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την ολιγόωρη απουσία των ιδιοκτητών και μπήκαν σε εξοχική κατοικία από το ανασφάλιστο παράθυρο της κουζίνας. Πήραν δυο χρυσά δακτυλίδια αξίας 400 ευρώ περίπου καθώς και το πορτοφόλι της συζύγου του ιδιοκτήτη που περιείχε το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ καθώς επίσης πιστωτικές κάρτες και κάρτες ανάληψης χρημάτων ΑΤΜ.

Στην Κρέστενα, οι δράστες διέρρηξαν μια ακόμα εξοχική κατοικία και πήραν μια συσκευή DVD player και μια φιάλη ουίσκι,  ενώ από οικία στον Σταφιδόκαμπο, οι δράστες αφαίρεσαν μια τηλεόραση.

Τέλος, εκτός από τις διαρρήξεις, το Σαββατοκύριακο είχε και μικροκλοπές. Έτσι, οι δράστες φαίνεται πως είχαν… λιγούρες και έτσι, παραβίασαν την πόρτα του ψυγείου των παγωτών, που βρίσκεται σε παντοπωλείο στο Σκουροχώρι και αφαίρεσαν αρκετά παγωτά, η αξία των οποίων, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, φτάνει κατά προσέγγιση το ποσό των 200 ευρώ.

Νάνσυ Σπυροπούλου

(n_spyropoulou@yahoo.gr)

Όλη η επικαιρότητα