Ηλεία

Έδωσαν άλλο… χρώμα στην άσφαλτο – Τα ιστορικά αυτοκίνητα που συμμετείχαν στο «2ο Moonlight Heritage» στο Κατάκολο

Ακούστε το άρθρο

Δεκάδες αυτοκίνητα μιας … άλλης εποχής, που συντηρούνται με αγάπη και πολύ μεράκι, από τους ιδιοκτήτες τους, συμμετείχαν στην καθιερωμένη πια νυχτερινή καλοκαιρινή εκδήλωση με τίτλο «2ο Moonlight Heritage», που έγινε το Σάββατο από τον ΣΦΙΠΟΠ.

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στο Κατάκολο Ηλείας και αφού διέσχισε χωριά και γραφικές διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πύργου, όπως Κορακοχώρι, Λεβεντοχώρι, Άγιος Ηλίας, Ξυλοκέρα, Βούναργο, Άγιος Γεώργιος, κατέληξε στον Πύργο, όπου και έγινε η ανασυγκρότηση (Πατρών και Υψηλάντου στο café DE FACTO). Τα ιστορικά οχήματα τελικά τερμάτισαν στο Κατάκολο, όπου ακολούθησε δείπνο και οι απονομές στους συμμετέχοντες.
Παράλληλα, οι επισκέπτες του Κατακόλου και οι λάτρεις της αυτοκίνησης είχαν τη δυνατότητα να δουν τα ιστορικά αυτοκίνητα στην Έκθεση που έγινε πριν τον αγώνα στο λιμάνι του Κατακόλου.

Ο πρόεδρος του ΣΦΙΠΟΠ κ. Διαμαντόπουλος αναφερόμενος στον αγώνα, στάθηκε στην σημασία του, για την ανάδειξη των παλαιών αυτοκινήτων και φυσικά για την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των ιδιοκτητών τους και ανέφερε ότι θα γίνουν και άλλες εκδηλώσεις μέσα στο 2017.

Τέλος το σωματείο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση μετά τον αγώνα:

«Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση της Σ Φ Ι Π Ο Π έλαβε τέλος καθ ομολογία όλων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δ.Σ. σε όλα τα πληρώματα στους ακούραστους και πάντα πρόθυμους ΚΡΙΤΈΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΎΣ ΠΟΥ ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ και όλους που συνέβαλαν για να έλθει σε πέρας αυτή η εκδήλωση».

Όλη η επικαιρότητα