Ηλεία

Ευχαριστήρια επιστολή του απερχόμενου Διοικητή της Διοίκησης Π.Υ. Ν. Ηλείας Αρχιπύραρχου Ιωάννη Διον. Καραμαλίκη

Ακούστε το άρθρο

Με απόφασή  του το Ανώτερο Συμβούλιο του Πυρ/κου Σώματος με έκρινε κατ’ εκλογήν προακτέο στο βαθμό του Αρχιπυράρχου. Κατόπιν τούτου αποχωρώ από τη θέση του Διοικητή Π.Υ. Ν. Ηλείας και τοποθετούμαι σε επιτελική θέση στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ως Δ/ντης στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας. Ολοκληρώνοντας έτσι και τυπικά την Διοίκηση Π.Υ.Ν. Ηλείας αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:

  1. Στους Σεβασμιότατους Μητροπολίτες Ηλείας κκ Γερμανό  και Τριφυλίας-Ολυμπίας  κκ Χρυσόστομο που ήταν τα πνευματικά μου στηρίγματα σε κάθε δύσκολη στιγμή.
  2. Τους βουλευτές του Ν. Ηλείας.
  3. Την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, τον κο Αντιπεριφερειάρχη.
  4. Τους Δημάρχους και Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας για τους Δήμους Πύργου , Αμαλιάδας, Ολυμπίων, Κρεσταίνων, Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Ήλιδας.
  5. Τις Δικαστικές Αρχές , τους Διοικητές της 117 ΠΜ, της ΣΕΤTΗΛ, του ΚΕΑΤ, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας , τον Λιμενάρχη Κατακόλου, τους Δασάρχες των κατά τόπους Δασαρχείων Ν. Ηλείας .
  6. Την Ένωση Πυρ/κων Υπαλλήλων Ν. Ηλείας η οποία υπήρξε αρωγός σε κάθε θετική προσπάθεια.
  7. Τις Εθελοντικές Οργανώσεις καθώς και τους Εθελοντές Πυροσβέστες.
  8. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που ανέδειξαν και στήριξαν το δύσκολο έργο της Υπηρεσίας και όχι των προσώπων αυτής.
  9. Όλους τους Ηλείους που με αγκάλιασαν και μου έδωσαν την αγάπη τους . Αποχωρώ γεμάτος έντονα συναισθήματα , θετικές σκέψεις και όμορφες εικόνες και έχοντας κάνει πολλούς φίλους, κομμάτι της ψυχής μου θα είναι αφημένο στην Ηλεία. Ο Θεός να σας έχει πάντα γερούς και ευτυχισμένους.

10. Τέλος, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους ανθρώπους που κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μου  και αυτοί είναι οι συνάδελφοί μου ανεξαρτήτων βαθμών και θέσεων, είναι όλοι αυτοί που βρεθήκαμε ο ένας δίπλα στον άλλον στον τόπο του πεδίου κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Πρωταρχικός μας στόχος ήταν η δυνατόν μεγαλύτερη προσφορά μας στην τοπική κοινωνία και στο φυσικό πλούτο της ευρύτερης περιοχής . Ο σχεδιασμός, η επικοινωνία που αναπτύξαμε και η άριστη συνεργασία απέδωσε και έτσι φέραμε εις πέρας την δύσκολη και απαιτητική αποστολή μας. Η Διοίκησή μου ήταν ανθρωποκεντρική. Πάνω από όλα τοποθέτησα τον ΑΝΘΡΩΠΟ αντιμετωπίζοντάς τον με αξιοπρέπεια , χαμόγελο και λεβεντιά. Ό,τι απαίτησα , πρωτίστως το είχα απαιτήσει από τον εαυτό μου. Ποτέ δεν ξέχασα και τιμώ βαθέως τους πεσόντες συναδέλφους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Σας προτρέπω να συνεχίσετε με τον ίδιο απαράμιλλο ζήλο  και να προσφέρετε ακόμα περισσότερα στην τοπική κοινωνία μας.  Να έχετε πάντα υγεία, οικογενειακή και ατομική ευτυχία και να είστε δυνατοί στην εκπλήρωση των καθηκόντων σας.

Όλη η επικαιρότητα