Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Ευχαριστήριο κάλεσμα του επικεφαλής της ΛαΪκής Συσπείρωσης Ζαχάρως-Φιγαλείας

Φίλοι και φίλες, εργαζόμενοι, αγρότες, επαγγελματίες, συνταξιούχοι, νέοι και νέες του Δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όσους ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και συμπορευθήκατε μαζί μας. Όλους και όλες που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και στηρίξατε Λα’ι’κή Συσπείρωση στις δημοτικές, περιφερειακές εκλογές και ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά ειδικά στο Δήμο, παρά τις διαφωνίες που μπορεί να έχετε με εμάς. Η επόμενη μέρα πρέπει να βρεί και νέες δυνάμεις στο δρόμο της αντεπίθεσης στο δρόμο της πολιτικής και μαζικής πάλης. Η ψήφος που μας εμπιστευθήκατε να είστε σίγουροι πως είναι απόλυτα σεβαστή από εμάς και θα κατατεθεί από τώρα σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε χωριό μας, σε κάθε γειτονιά για να εμποδιστούν νέα μέτρα ενάντια στο λαό μας από την τοπική, περιφερειακή διοίκηση, την οποιαδήποτε κυβέρνηση. Στόχος μας είναι να παλέψουμε μαζί σας για όσα δεσμευτήκαμε προεκλογικά για να παλέψουμε στο να:

Να στηριχθεί τα λεηλατημένο εισόδημά μας με δραστική μείωση της βαριάς δημοτικής φορολογίας. Προστασία από κατασχέσεις και διακοπές ρεύματος.

Να ιεραρχηθούν οι ανάγκες στα σχολεία, στους παιδικούς σταθμούς, οι υποδομές στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στην υγεία, στην ύδρευση, στην καθαριότητα.

Για να είναι η δημοτική αρχή στηλοβάτης και καθοδηγητής των αγώνων των αγροτοκτηντρόφων για καλύτερες τιμές στα προ’ι’όντα τους, για στήριξη της παραγωγής κόντρα στην εκμετάλευση από μια χούφτα εμποροβιομήχανους.

Να στηριχθούν οι εργαζόμενοι του δήμου παλεύοντας ενάντια σε κάθε μορφή ιδιωτικοποίησης, στη συρρίκνωση και την υποστελέχωση διεκδικώντας προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ενάντια στις ελαστικές σχέσεις απασχόλησης στις απολύσεις.

Σε αυτό τον αγώνα σας θέλουμε συνοδοιπόρους, αγωνιστές δίπλα μας και όχι θεατές στην κερκίδα. Σας καλούμε για άλλη μια φορά στις ερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιούλη να κάνετε το βήμα ακόμα πιο πολλοί και να στηρίξετε τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ ώστε να μπορέσουμε απο καλύτερες θέσεις να οργανώσουμε τη λα’ι’κή αντεπίθεση.

Όλη η επικαιρότητα