Κόσμος

Έφηβη κατηγορείται για δολοφονία επτάχρονης

Συγκλονίζει τη Βρετανία η δολοφονία ενός επτάχρονου κοριτσιού για την οποία κατηγορείται μία 15χρονη. Το κορίτσι βρέθηκε αιμόφυρτο σε γήπεδο της περιοχής Γούντθορπ του Γιορκ και εξέπνευσε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. Η έφηβη, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα κατηγορείται επίσης για κατοχή επιθετικού όπλου και αναμένεται να εμφανιστεί αργότερα την Τετάρτη ενώπιον του Ειρηνοδικείου του Γιορκ.Την επτάχρονη, η οποία περιγράφεται ως ένα «ευγενικό και καλόκαρδο παιδί», βρήκε η Αστυνομία έπειτα από τηλεφώνημα που δέχτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Γείτονας ανέφερε ότι είδε ένα πτώμα πεσμένο στο έδαφος, άκουσε σειρήνες και είδε μία γυναίκα, τη μητέρα, να φωνάζει για βοήθεια.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν έφθασε η αστυνομία αλλά εξέπνευσε λίγο αργότερα.
Όπως μετέδωσε το BBC, η αστυνομία του Νορθ Γιόρκσαϊρ έδωσε στη δημοσιότητα την ταυτότητα του θύματος μαζί με μία φωτογραφία που δείχνει την Κέιτι χαμογελαστή με την σχολική στολή να χειροκροτεί.

Η περιοχή κοντά στο γήπεδο αποκλείστηκε την Τρίτη και άνδρες του Εγκληματολογικού ερεύνησαν τον τόπο του εγκλήματος. Αστυνομικά οχήματα εθεάθησαν σταθμευμένα μπροστά από ένα σπίτι σε απόσταση περίπου ενάμιση μιλίου από τον τόπο του εγκλήματος.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters

Όλη η επικαιρότητα